Geplaatst op: 03-05-2018 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 2 minuten
Winterjassen: Zit er warmpjes bij

Winterjassen: Zit er warmpjes bij

Ooit wordt het iedere keer weer lente maar zover is het nog niet. Toch hoeft stevig winterweer kampeer-, caravan- of camperplezier niet in de weg te staan. Houd jezelf warm in de koele tijd van het jaar met deze selectie behaaglijk warme winterjassen.
winterjassen

Killtec Fayth winterjassen dames

De Killtec Fayth winterjas dames dark navy heeft een leuk patroon in drie verschillende kleuren. Veel warmte, een extra hoge kraag en een verstelbare capuchon. De Fayth winterjas is volledig ademend en wind- en waterdicht. Aan de onderzijde van de jas zit een sneeuwvanger.
€ 169.95
www.dewitschijndel.nl
winterjassen

The North Face Tevail outdoor jack heren

Geschikt om te dragen tijdens wandelingen in de natuur. De jas is voorzien van een capuchon die het hoofd beschermt tegen koude en natte weersomstandigheden. De jas heeft een voering van ganzendons. Dit materiaal houdt lichaamswarmte vast voor een prettig verblijf in de buitenlucht.
€ 219.95
www.dewitschijndel.nl
winterjassen

Superdry Bluestone winterjas heren

Deze doorgestikte en met fleece gevoerde jas heeft drie ritszakken, een geribde binnenkraag, een met fleece gevoerde verstelbare capuchon. De jas is afgewerkt met een Superdry Mountain Goods-patch op de mouw.
€ 129.95
www.zalando.nl
winterjassen

Adidas Originals Slim jas dames

Met warme kunst dons gevuld – zo zorgt de gewatteerde, super lichte jas alle koude op afstand. Het gewatteerde polyester materiaal ziet er natuurlijk en goed uit, kenmerkend voor het sportieve merk uit Herzogenaurach.
€ 69.90
www.zalando.nl
winterjassen

Jas van imitatiebont dames

Een jas van zacht imitatiebont in een lekker zoet kleurtje. Met een blinde haak-en-oogsluiting. Voorzien van voor- en steekzakken. Dik gevoerd met een polyester vulling.
€ 99.-
www.hm.com
winterjassen

Pilotenjack met applicaties

Een gewatteerd pilotenjack van licht glanzende, geweven kwaliteit. Het jack heeft een ritssluiting voor, paspelsteekzakken, een binnenzak met drukknoop, lange mouwen met een ingerimpelde naad en een boord langs de halsopening. Gevoerd met polyester vulling.
€ 69.99
www.hm.com

Lees verder
Terug naar Kampeertips