Veel natuurliefhebbers trekken er met hun camper of caravan lekker op uit. Maar je kent het wel, bij de kampeerplekken tref je veel afval, van plastic bekertjes of flesjes tot karton of papier. Voor velen is het dan ook nog een uitdaging om afvalvrij te kamperen. Juist voor deze is het gebruik van een eigen cup/drinkfles of verantwoord boterhamzakje de perfecte oplossing. Zo ben je zowel onderweg als op de camping milieubewust bezig én blijft alles fris!

En niet alleen kampeerders kunnen er wat van: Nederlanders produceren met elkaar per jaar bijna 10 miljard kilo afval! Een mooie manier om milieubewust bezig te zijn, is door te letten op het verpakkingsmateriaal dat je gebruikt. Als je minder plastic gebruikt, bespaar je direct op de hoeveelheid afval die jij en je gezin produceren. Ook als je onderweg bent naar je favoriete vakantiebestemming.

Iedere keer een nieuw bekertje voor de koffie of een plastic zakje kun je prima vervangen door herbruikbare producten zoals een mok, trommel, herbruikbaar broodzakje of een waterfles. En dan ben je onbewust nog heel goed bezig ook. Om je op weg te helpen hebben wij een leuke samenwerking met een webshop die dit soort producten verkoopt.

Winactie met Voordehap.nl

Een handige website daarvoor is Voordehap.nl. In de webshop  verkopen zij herbruikbare hippe en duurzame producten zodat je zonder afval lekker kan genieten van je kopje koffie of je broodje. En dan nog een leuke bijkomstigheid alle producten die zij verkopen is dat je geen afval hebt van koffie bekertjes, plastic flesjes of plastic zakjes. Deze re-use producten bieden je simpel weg een milieuvriendelijk alternatief. Niet alleen onderweg maar juist ook voor op de camping.

De prijs van de winactie van Voordehap.nl
Het pakket dat je kunt winnen bij de winactie t.w.v. € 41,20.

Win dit leuke koffie, drinken en lunch pakket!

Om een kleine bijdrage te leveren hebben wij als CampersCaravans.nl wat leuks bedacht. We hebben een winactie in samenwerking met Voordehap.nl. We geven vier keer een pakket voor onderweg weg met een waarde van € 41,20. De inhoud van het pakket is:

  • Roll’eat – Snack’n’Go t.w.v. € 10,95
  • BEO bottle – Drinkfles t.w.v. € 16,95
  • rCUP – Herbruikbare beker  t.w.v. € 13,75

Hoe doe je mee?

Via de Instagram van CampersCaravans.nl wordt op maandag 11 januari 2021 een unieke winactie gedeeld. Voor de niet-Instagramgebruikers wordt er ook een prijs weggegeven op de Facebookpagina van CampersCaravans.

Houd dus zowel de Instagram- als de Facebookpagina van CampersCaravans.nl in de gaten! Elk pakket heeft een waarde van € 41,20 en bevat een duurzaam herbruikbare to go beker gemaakt van geryclede koffiebekers. Daarnaast ook een BE O Bottle, een waterfles gemaakt van suikerriet en een Roll’Eat Snack’ngo herbruikbaar boterhamzakje.

De winactie is gesloten. Meedoen is helaas niet meer mogelijk. We willen de winnaars feliciteren met hun milieubewuste lunchpakket.

Geen winnaar? Maar wil je wel duurzaam bezig zijn? Dan biedt Voordehap.nl je 15% korting aan op een bestelling via de site. Gebruik de code ‘campercaravans’.

Nog meer kampeernieuws

In het verleden schreven we ook als eens over milieubewust gemaakte tenten, deze zijn namelijk gemaakt van oude spijkerbroeken!

Ben je op zoek naar je eigen caravan of camper? Op CampersCaravans.nl staat een ruim aanbod. Kijk snel of er iets voor jou tussen staat! Meer kampeernieuws lezen? Klik dan hier.