daktent maria hoeve

Bij de huur van kampeermiddelen staat een camper vooraan. Maar er zijn nog andere manieren om een mooie vakantie te beleven. Een daktent of teardrop caravan bijvoorbeeld. Of dat echter bij je past weet je wanneer er mee op pad gaat. Huren is daar een goede gelegenheid toe. Je weet dan vooraf wat je koopt en waar je aan begonnen bent. Bijkomend voordeel, bij sommige bedrijven krijg je de huursom als korting wanneer je besluit tot aanschaf. Een paar voorbeelden van minder voor de hand liggende kampeermiddelen die je kunt huren.

Daktenthuren.nl

Overweeg eens om een daktent te huren en ervaar de vrijheid met je eigen auto of bus. Daktenhuren.nl heeft verschillende soorten daktenten van alle A-merken, zoals Autohome, Sheepie en Eezi-Awn op voorraad. Daarnaast wordt deze daktentvloot jaarlijks vernieuwd. Dankzij een brede selectie is er voor elke auto een passende oplossing, ook voor kleinere auto’s. Zo maak je van je eigen auto een camper voor een aantrekkelijke prijs. Vanaf € 115.- per week heb je een ruime slaapplaats op het dak van de auto zonder gedoe aan de trekhaak.

daktent-huren-Yuna

Meer informatie: www.daktenthuren.nl

Huur een Gobanna minicaravan

In deze ecologische tijden en de bijbehorende elektrische voertuigen biedt deze minicaravan van Gobanna uitkomst. Lichtgewicht, een veertje achter iedere auto. Sinds 2009 vindt de productie in Nederland plaats. Gobanna verkoopt en verhuurt. Bijvoorbeeld de Gobanna 1500B. Een 3,94m lange teardrop van 250kg leeg. Dat kun je aan iedere auto hangen. Er zijn twee uitvoeringen, de basic die dat ook is met een bed van 150x200cm. En een Brake die voorzien is van een buitenkeuken en andere accessoires om van je roadtrip een succes te maken. Te huur vanaf € 350.- per week.

Gobanna-minicaravans

Meer informatie: www.gobanna.nl

Trigano Odyssee vouwwagen voor veel personen

Met een vouwwagen heb je comfort wat een caravan ook biedt. Uitgeklapt ontstaat echter een extra ruime woonruimte. Daarbij beleef je de vakantie als kamperen in een tent, na een ontspannen reis met een makkelijk te hanteren aanhanger. De Trigano Odyssee die je bij Tent Trailer Center Boxtel kunt huren is voorzien van een automatische voortent met voorgemonteerde stangen. Met extra lichtinval door de panoramische ramen aan de voor- en zijkanten van de voortent. Er zijn gescheiden slaapcabines, bedden met lattenbodems voor vier personen. Daarnaast is er de mogelijkheid voor een 2 persoons zijtent en een ondertent met een dubbele slaapplaats. Koken gaat op een verplaatsbaar keukenblok met aanrecht en watervoorziening. Te huur vanaf € 350.- per week

Trigano-Odyssee

Meer informatie: www.vouwwagenspecialist.nl of www.tenttrailercenter.nl