Een perfecte combinatie voor verre vakanties

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Win een week Subaru Forester met een Adria-caravan

Het marktaandeel van Subaru zit in de lift. Ook in Nederland. Eenmaal bekend met het merk, maakt het enthousiasme van automobilisten voor het innovatieve en eigenzinnige Subaru alleen maar groter. Subaru bouwt namelijk auto’s die zijn bezitters steeds weer in positieve zin verrassen. Slimme voorzieningen, lage gebruikskosten, een aangename en veilige wegligging en een hoge restwaarde vormen de basis van dit succes wat aangevuld wordt met de beste rijeigenschappen om een Adria caravan naar de vakantiebestemming te rijden.

Rijplezier

Subaru rijden is leuk. De comfortabele Lineartronic-automaat en de bovengemiddeld rijke standaarduitrusting zorgen voor de juiste sfeer aan boord. Dat komt naast de standaard automaat onder andere door Symmetrical All-Wheel Drive, Subaru’s permanente vierwielaandrijving, die ervoor zorgt dat het onderstel perfect in balans is met nauwelijks onder- of overstuur.

De boxermotor en de symmetrische aandrijflijn geven elke Subaru een laag zwaartepunt en extreem veel grip, ongeacht de weg- en weersomstandigheden. Het rijden met een caravan of zware trailer wordt daardoor een stuk meer ontspannen. Ook onder winterse omstandigheden of in de bergen zijn deze eigenschappen niet te versmaden. Subaru is niet voor niets zeer populair in landen als Zwitserland en Canada.

Veiligheid

Zowel passief als dynamisch, speelt veiligheid een grote rol bij Subaru. Het is de belangrijkste reden waarom Subaru voor de ultraplatte en compacte boxermotor kiest. Het aggregaat schiet bij een frontale botsing onder het inzittendencompartiment in plaats van door het schutbord naar binnen, zoals dat kan gebeuren bij modellen met een conventionele lijn- of V-motor.

Betrouwbaarheid

Een andere belangrijke reden om voor Subaru te kiezen is betrouwbaarheid. Van alle in de afgelopen tien jaar nieuw verkochte Subaru’s is 96 procent nog altijd op de weg. Een beter bewijs dat een Subaru gebouwd is om te blijven rijden is er niet. Ook dit is onder meer te danken aan de boxermotor. Door de tegenover elkaar geplaatste zuigers balanceert deze motor zichzelf, met minder trillingen tot gevolg. Niet alleen comfortabel, maar ook duurzaam.

Karakter

Subaru produceert meer voertuigen met All Wheel Drive dan alle andere autofabrikanten ter wereld: ongeveer 70.000 per maand. En anders dan bij andere automerken staat bij Subaru niet esthetiek op nummer één bij het design, maar veiligheid. Prestaties en vorm volgen daarna. Het resultaat is duidelijk: een Subaru is anders dan anders. Geen auto voor de massa, maar voor de individuele, avontuurlijke levensgenieter die zich wil onderscheiden.

Adria

De ultieme trekker en een caravan die klopt vormen een gelukkig huwelijk. Adria ontwerpt en bouwt al meer dan 50 jaar recreatievoertuigen. Deze ervaring, passie en vakbekwaamheid zijn onmisbaar bij het produceren van het beste wat een vakantievoertuig kan bieden. Adria past intelligente ontwerpen toe, wat het gebruik van technologie, constructiemethoden en materialen optimaliseert. Innovatieve caravans met een modern interieur en unieke Adria oplossingen. Zoals slimme keukens of ergonomische toilet-doucheruimtes in hotelstijl.

Deze combinatie is met een B-rijbewijs te rijden. Dus je hoeft niet na te denken over een een E achter B rijbewijs om én een Subaru te rijden én een caravan te trekken. Kortom: makkelijk en easy op vakantie!

Een mini vakantie winnen?

Dit setje is met een B-rijbewijs te rijden. Kortom hier hoef je geen E achter B Zie je deze combinatie wel zitten? Maak kennis met de combinatie Subaru en Adria door mee te doen aan onze winactie. De prijs is een gratis week toeren in een All Wheel Drive van Subaru met een comfortabele Adria caravan aan de trekhaak.

Reeds hebben we de gelukkige winnaar op de hoogte gesteld.
Als je de gelukkige winnaar bent dan is het mogelijk om de prijs te verzilveren voor 31-12-2019.

https://www.youtube.com/watch?v=6-qtF_A-QGM 

Deze prijs is mede mogelijk gemaakt door: Adria Nederland en Subaru Nederland.

Share.

About Author

19 reacties

 1. Donald Cheval on

  Het lijkt mij fantastisch om dit setje (Subaru Forester met een Adria-caravan) eens uit te proberen.

 2. Edith Brussaard on

  😍 Een vakantie met de Forester en de Adria staat hoog op onze verlanglijst. We willen echt heel graag een proef vakantie houden met deze combi (man is chauffeur dus afmetingen maken niet uit), omdat we een andere trekauto willen aanschaffen en dan met de Adria kunnen testen hoe de Subaru zich houdt ten opzichten van omze huidige auto.

 3. Henk Weekhout on

  Vrijheid van de bovenste plank. Niet gebonden en gaan als je wil. En een leeuw van een auto ervoor, wat kan ons gebeuren? Niets, toch?

 4. Anita Meijs-Pet on

  Ik zie deze combinatie wel zitten! Nog nooit geprobeerd. Maar eens moet het de eerste keer zijn!

 5. John en Tineke van der Wal on

  Ik wil wel meedoen om te zien of de allwheel boxer prettiger is dan mijn Tiguan combinatie.

 6. Karel Beuker on

  Ja dat zouden we wel heel graag een week gaan doen! Heerlijk door de bergen naar Noord Italie reizen in de prachtige Subaru.

 7. Angelique Hendriks-op den velde on

  Ik zie helaas geen formulier maar een weekje toeren met zo’n mooie combinatie dat willen we wel 😀

 8. Marga beugels on

  Gezellig Camperen .
  We zijn nu onderweg met een oude Hyundai. Lantra
  En een oude caravan. : chatau van 30 jaar oud.
  Zou het geweldig vinden om ook eens met een jongere auto en caravan onderweg te zijn!

Leave A Reply