Ieder jaar presenteren Adria en Sun Living nieuwe modellen als eerste aan hun Benelux dealernetwerk. Zo ook dit jaar. Wat dit jaar wel weer nieuw is, zijn de twee SNEAK PREVIEW dagen. Op Vrijdag 29 en zaterdag 30 juni zijn er verschillende 2019 modellen gratis en voor iedereen te bekijken in Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland.

De geschiedenis van Adria

Het ontstaan van Adria, één van de Europese marktleiders in caravans, campers en stacaravans, gaat terug naar 1965. De meest vroege caravan, de Adria 375, werd toen geïntroduceerd in Novo mesto. Deze allereerste kampeerwagen werd geëxporteerd naar en ook verkocht in Zweden. Dit was de aanzet tot het succes van de producten op de Europese markt. Belangrijke pluspunten van Adria Mobil zijn met name de uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van ontwikkeling, productie en marketing van caravans, campers en stacaravans. Door een brede reeks diensten aan te bieden, het continue bedenken van nieuwe innovaties en het aanpassen van bestaande producten aan de behoeften van de klant, blijft de camper en caravan bouwer zich in de voorhoede van de markt bewegen, terwijl de naam één van de meest herkenbare en populaire merknamen is op de Europese caravanmarkt.
Kwaliteit, innovatie en ervaring zijn dan ook geïntegreerd in alle producten van Adria Mobil, om eindeloze mogelijkheden te bieden voor een actieve vorm van ontspanning.

Adria
Adria presenteert o.a. de nieuwe Twin modellen in twee verschillende uitvoeringen. De meest luxe versie met een nieuw gepatenteerd sky-roof ontwerp. Een panorama dakvenster boven de cabine waarmee het interieur in een zee van licht baadt. Sun Living is op deze dagen aanwezig met twee halfintegraal camper modellen. Compleet met een totale interieurmetamorfose!

Tijdens deze SNEAK PREVIEW zijn er verschillende caravan- en camperdealers aanwezig om al je vragen te beantwoorden en om je alles te vertellen over de laatste updates van de nieuwe 2019 modellen.

Nu al nieuwsgierig?

Zin in een uniek inkijkje hoe de modellen voor 2019 van Adria eruitzien nog voordat alle Europese beurzen van start gaan? Plan dan komend weekend een bezoek aan Recreatieoord Binnenmaas. En neem een voorproefje op het nieuwe modeljaar van Adria en Sun Living.

AdriaOpeningstijden:
Vrijdag 29 juni van 10.00 u. tot 20.00 u.
Zaterdag 30 juni van 10.00 u. tot 16.00 u.

Locatie:
Recreatieoord Binnenmaas
Vrouwe Huisjesweg 1
3271 LX Mijnsheerenland

Klik HIER voor meer informatie.