Van 1 t/m 9 september staat Dordrecht in het teken van Dordrecht Open 2018. Dordt Open is de eerste show met nieuwe camper en caravan met modellen van het toekomstige jaar 2019. Zoals elk jaar is Dordrecht Open direct na de zomervakantie georganiseerd. Zo ook dit jaar weer. Tijdens deze show presenteren Adria, SunLiving, Hobby en Fendt de nieuwe modellen in de grootste pop-up showroom van de Benelux. Uiteraard zullen ook vele modellen van 2018 te bewonderen zijn. Dordrecht Open is daarom een uitstekende gelegenheid om te kijken of er bij al dat nieuws iets van jouw keuze is.

Ontdek tijden Dordt Open alle caravanprimeurs. Al het nieuws en de laatste snufjes worden tijdens deze beurs getoond. Vele modellen van alle merken zijn te bezichtigen. Dit in verschillende opstellingen en indelingen. Dus wil je inspiratie op doen kom dan langs op de Dordt Open. Een beter overzicht en een betere indruk van de totaal programma’s krijg je nergens zo goed gepresenteerd als tijdens Dordt Open. De bezoekers kunnen onder het genot van een hapje en een drankje al het moois bewonderen. De entree en het parkeren zijn gratis.

Hobby en Fendt

Alle primeurs 2019 van Hobby en Fendt zijn te bewonderen aan de Pieter Zeemanweg 170. Alle opties, indelingen en modellen zijn daar te bewonderen. Ook de Hobby camper is daar te bezichtigen.

ADRIA & SUNLIVING

Op de show staan verschillende campers en caravans van Adria en SunLiving. Deze staan opgesteld in deCongreshal van het Postillion Hotel Dordrecht. Ook zijn er een aantal kleinere stands waar veel te zien zal zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

Dordt Open
1 t/m 9 september

Locatie:
Postilion Hotel Dordrecht
Rijksstraatweg 30
3316 EH Dordrecht

Meer informatie: Klik hier