Laat je ook dit jaar weer inspireren op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ). Van 10 tot en met 14 oktober kun je de 54e editie van dit event beleven. Oriënteer je in zes beurshallen op de vele nieuwe producten, modellen en accessoires. En wat dacht je van alle interessante activiteiten? Dat wil je niet missen!

Laat je inspireren

KCJ 2018

In de Jaarbeurs staan tientallen nieuwe modellen caravan, campers en vouwwagens voor je klaar. Leuk om te ontdekken en bekijken. Als je op zoek bent naar een nieuwe caravan, camper of vouwwagen, maar ook als je graag op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. Het is dé plek waar je tientallen gadgets ontdekt die je kampeerleven net iets makkelijker maken. Je bent een kampeerliefhebber, of je bent het niet…

Genoeg te zien en beleven

Naast de nieuwste campers, tenten en caravans zijn er veel activiteiten waar je aan mee kunt doen. Wat dacht je van proefrijden met een camper?  Volg lezingen en workshops in het informatieve Kampeertheater en doe mee met het interactieve prijzenfestival. Of maak een testritje op een (e)-bike… Nog niet veel ervaring met campers? Dan is het ‘Camperen voor broekies-plein’ echt wat voor jou.

Vol vakantieplannen

Na je bezoek aan deze beurs zit je weer boordevol vakantieplannen. Je kan je ook laten informeren over de nieuwste trends op kampeergebied. Wat zijn de laatste kampeergadgets? Welke innovatieve snufjes kan je niet missen? Je komt het allemaal tegen op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht.

Meer informatie op Kampeerencaravanjaarbeurs.nl