BAS FRANSEN PHOTOGRAPHY - www.basfransen.com - @basfransenphotography

In tien jaar tijd is Camper Exclusief met een vestiging in Maurik uitgegroeid tot een vaste waarde in de camperbranche. Hoe een relatief jong familiebedrijf dit voor elkaar krijgt laat een bezoek aan de showroom zien. Herkenbaar van verre met een camper op een terp in de weide voor de showroom. Een geslaagde combinatie van netheid en een gezellige sfeer waarin je zowel overdekt als buiten een keuze kunt maken uit een breed aanbod jong gebruikte campers in smetteloze staat

Camper Exclusief is een initiatief van vader Timo, zoon Erik en dochter Marjolijn Moes. Het bedrijf is daarmee ontstaan vanuit een gedeelde interesse in het plezier wat een campervakantie biedt. In het begin met een solide inkoop van campers die moeilijk- of niet van nieuw te onderscheiden zijn, om die vervolgens te leveren aan een aantal dealers in Nederland. Sinds een jaar of 10 vindt die verkoop in eigen huis plaats. Hierin staat het belang van de klant centraal. Dat begint al met hoe de telefoon wordt opgenomen, je voelt je direct thuis bij Camper Exclusive, nog voor je aan de koffie in de showroom zit.

Het aanbod

Z.G.A.N neemt Camper Exclusief letterlijk. Een camper met een gebrek vind je er beslist niet, wel een keur aan occasions waarvan het enige verschil met een nieuwe, het ontbreken van de doorgaans gebruikelijke kinderziektes is. Dat wordt in eerste instantie bereikt door zorgvuldig in te kopen. Marjolijn is daar de specialiste in. Klopt de kilometerstand, is er schade geweest, hoe zit het met de service historie, heeft het de juiste indeling en werkt alles in het woongedeelte. Afhankelijk van deze inkoopkeuring wordt besloten of de camper past in het aanbod van Camper Exclusief. Wanneer dat het geval is wordt na aankoop de camper van binnen minutieus schoongemaakt. Het exterieur krijgt een polijst- en poetsbeurt waarna de camper niet meer van nieuw te onderscheiden is. Doorgaans heeft Camper Exclusief rond de 30 exemplaren in de verkoop. Een aantal topmodellen staan in de overdekte showroom, de rest pronkt op het buitenterrein.

De werkplaats

Camper Exclusief beschikt over een werkplaats om in een voorkomend geval extra accessoires in het woongedeelte te monteren. Een servicebeurt aan de auto wordt door een ter zake kundige autogarage uitgevoerd. Alle campers die Camper Exclusief te koop aanbiedt, zijn dan ook volledig onderhouden en vakantieklaar, standaard afgeleverd met een volledige check, onderhoudsbeurt, APK, en 12 maanden BOVAG garantie. Het voordeel van een eigen werkplaats is verder dat voor de inbouw van accessoires die er nog niet inzitten, er snel geschakeld kan worden. Met een voorliefde voor kwaliteit verzorgt Camper Exclusief een smetteloze inbouw.

Verkoop en Financiering

Camper Exclusief verkoopt voornamelijk uit eigen voorraad, logisch wanneer een goede inkoop de basis vormt. Samen met een hoge omloopsnelheid is er dan ook altijd weer opnieuw echt iets te kiezen. Mocht het exemplaar wat aan al je wensen voldoet er echter niet tussen staan, dan is een zoekopdracht geven ook een mogelijkheid om je gedroomde camper te vinden. Alle inruil is verder mogelijk, zoals de huidige camper, een auto, motor of een caravan.

Wanneer een financiering gewenst is biedt Camper Exclusive de diensten van Camperdreams aan. Een constructie waarin je toekomstige vervangingswens ook is meegenomen. Bijvoorbeeld wanner je toch een andere indeling wenst. Het CamperDreams Concept is precies daarvoor bedoeld. De volledige investering in de camper, inclusief accessoires, kan overgenomen worden tot maximaal €75.000,00.

Een camper in bemiddeling geven aan Camper Exclusief is in voorkomende gevallen ook mogelijk.

Je maakt dan gebruik van  een grote aanloop van potentiële camperkopers. In overleg wordt een marktconforme verkoopwaarde bepaald waarna de camper via de meest geschikte verkoopkanalen te koop wordt gezet.

Tot zaken komen met Camper Exclusief is een genoegen. Het enthousiasme van deze ondernemers kom je in alle disciplines tegen. Het aanbod alleen schept al vertrouwen. En met de complete service er omheen ben je zeker van jarenlang onbezorgd camperbezit.

Voor meer informatie:

Camper Exclusief

Provincialeweg 6

4021 CK Maurik

06-53400408

info@camperexclusiefmaurik.nl

www.camperexclusiefmaurik.nl