Een aantal campings met een alleraardigst restaurant stellen zich even voor. Gezellig aan een tafel dineren zonder dat je zelf hoeft te koken of af te wassen in je kampeermiddel.

Camping De Kluft – Ossenzijl

Gelegen in Nationaal Park de Weerribben du uitermate geschikt voor fietsen, varen of wandelen. Het restaurant biedt diverse lunchmogelijkheden, zowel à la carte als in buffetvorm en iedere avond à la carte dineren. Een diner in buffetvorm of een barbecue is ook mogelijk.

www.dekluft.nl

 

Camperplaats De Wellsche Hut – Well

In het hart van de maasduinen in Limburg biedt deze camperplaats plek aan een 15-tal campers. De camperplaats is grenzend aan restaurant De Wellsche Hut. In het bosrijke gebied van de Maasduinen ligt dit er al honderd jaar. Het restaurant is gevestigd in Well. Een dorp met vele oude verhalen en mythes. De muren van het restaurant kunnen helaas niet praten, maar ook De Wellsche Hut kent een rijke historie.

www.dewellschehut.nl

Camping ’n Kaps – Tubbergen

Net buiten het dorp Tubbergen, ten westen van het cultureel aantrekkelijke stadje Ootmarsum vind je camping ’n Kaps. Een kleinschalig recreatiepark met kampeerplaatsen, bungalows, groepsaccommodaties en huurcaravans. Hier is restaurant de Troubadour gevestigd. Een sfeervol restaurant met een uitstekende keuken voor camping gasten en andere bezoekers. Speciaal voor de kleintjes is er een kindermenu om na het eten nog te kunnen ravotten en spelen in de nabijgelegen binnen- of buitenspeeltuin.

www.kaps.ardoer.com

Camping ’t Hogezand – Sirjansdam

Op het Zeeuwse eiland Schouwen-Duiveland ligt de gezellige 3 sterren familiecamping ‘t Hoge Zand.

Volgens het KNMI één van de zonnigste plekjes van Nederland. Op 1,5 kilometer afstand ben je bij het Grevelingenmeer. In het Eet & Drinkhuus worden de allerlekkerste gerechten geserveerd.

Tal van heerlijke voorgerechten maar ook Salades & Pizza’s naast overheerlijke vlees- en visgerechten.

www.campinghogezand.nl

Camping ’t Reestdal – Balkbrug

Gezellig een heerlijk hapje eten? Dat doe je bij Smullerij ’t Reestdal op de gelijknamige camping. De ongedwongen sfeer en goede gerechten met producten uit de omgeving zorgen er voor dat iedereen uitgebreid kan genieten. Maar ook voor een kopje koffie of een drankje bent je welkom. Bij mooi weer staat een ruim terras tot je beschikking.

www.reestdal.nl

Camping Ben’s Dream De Rimboe – Hoenderloo

Midden in de uitgestrekte bossen van de Veluwe vind je camping de Rimboe met restaurant de Smaak Van Hoenderloo. Voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers een waar paradijs. De Smaak van Hoenderloo heeft een prachtige ligging aan het eind van de Krimweg én op een steenworp afstand van het bos. Het restaurant is een aanrader voor culinaire verwennerij. Bij mooi weer is het heerlijk om op het terras te vertoeven. Het restaurant is ook een ideale locatie voor feesten en partijen.

www.derimboe.nl

DCIM/100MEDIA/DJI_0350.JPG

Camping De Brem – Renesse

Het restaurant op deze camping, Grôôt Café SMAEK, serveert bijzondere gerechten die je niet zomaar zou verwachten op een camping. In de keuken van SMAEK staan twee top chefs; Patrick Bos en Serge Brondgeest. Zij houden beiden zoveel mogelijk rekening met het gebruik van streekproducten en de seizoenen die daar bij horen. Ook voor de betere spare-ribs kun je bij SMAEK terecht.

www.campingdebrem.nl

Camping De Goede Hoop – Eibergen

Gelegen aan de rand van het plaatsje Eibergen in de Gelderse Achterhoek, dichtbij de Duitse grens. Een diner of lunch, in het eetcafé is dat allebei mogelijk. Een (h)eerlijke Hollandse keuken met snacks en pannenkoeken voor groot en klein. Biljarten behoort ook tot de mogelijkheden.

www.degoedehoop.nl