Geplaatst op: 13-05-2020 Geschreven door: Redactie Leestijd: minder dan 1 minuut
Camper Dining, een nieuwe trend?

Camper Dining, een nieuwe trend?

De eigenaar van restaurant Vlaar in ’s Graveland heeft een bijzondere manier bedacht om toch nog mensen te mogen voorzien van een lekker bord eten. Hoe? Door een nieuw idee: ‘camper dining’.

Door de coronacrisis moest het restaurant helaas zijn deuren sluiten. Afhaalmaaltijden waren de enige overgebleven optie. Het idee ontstond toen een stel bij restaurant Vlaar een maaltijd kwam afhalen. Zij nuttigden hun maaltijd in hun auto op de parkeerplaats. Dit kan ik ook, dacht Arlo Vlaar, maar dan uitvergroot!

Arlo Vlaar, eigenaar van restaurant Vlaar, zette tien campers voor de deur waar klanten kunnen eten. Dankzij een slimme omweg die de eigenaar heeft bedacht, zijn de gasten ongeveer 3 uur eigenaar van de camper. Restaurants en terrassen zijn dicht, hotels mogen echter open zijn. Op deze manier mag eten worden thuisbezorgd en mogen zij dit voor de camper opeten.

Wat een ingenieus idee en wie weet de start van een heuse trend! Lees het volledige artikel bij Auto week.

Op de hoogte blijven van al het kampeernieuws? Lees dan verder op onze blog!

Lees verder
Terug naar Kampeernieuws