isabella

Aankomend weekend mogen wij eindelijk weer prijzen uitdelen! Dit op de jaarlijkse Camper Caravan Wereld in Assen (18 t/m 20 september). Uiteraard doen wij dit met de juiste voorzorgmaatregelen, zodat iedereen veilig kan genieten van hun dag.

CampersCaravans.nl heeft in samenwerking met Isabella een prijsparadijs in de aanbieding. Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste details waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het leven van de kampeerder veraangenamen. Sterke en duurzame materialen, moderne designs en een exclusieve afwerking zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw tijd in uw vakantiewoonkamer.

De te winnen prijzen zijn:

• 2 x 2 regisseursstoelen
• Triplight van Isabella
• Feel Free koeltas
• anti-muggendeken
• handige wijnglas in een houder

Stand nummer en beurs

Kom ons bezoeken op stand nummer 44 en scan de QR code om zo direct kans te maken op 1 van de vele prijzen!

Camper Caravan Wereld is voor Noord-Nederland een belangrijke beurs. Op ruim 15.000 vierkante meters vind je campers, caravans en meer. In alle soorten, maten, prijzen en merken. Zowel nieuw als gebruikt. Door het gevarieerde aanbod krijg je een goed inzicht in de huidige én toekomstige modellen die te koop zijn. En er is ook een interessant programma.

Kijk voor tickets en meer informatie op www.campercaravanwereld.nl

Op zoek?

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod. Of lees hier het laatste kampeernieuws.