Frisgroene blaadjes, bloesem en fluitende vogels: de lente is aangebroken! Wij krijgen door het mooie weer kampeerkriebels. En we zijn niet de enigen, veel mensen gaan zich oriënteren op het nieuwe vakantieseizoen. Daarom zijn er in april bij meerdere dealers leuke voorjaarsacties. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet.

Bakker CampersBakker Campers

26, 27 en 28 april in Wenum-Wiesel

Van 26, 27 en 28 april organiseert Bakker Campers een voorjaarsshow. Daar kun je o.a. profiteren van diverse voordeelacties als je tijdens de show een camper koopt. Een van de acties is dat er een GREE woonairco gratis wordt gemonteerd bij aanschaf van een camper vanaf € 30.000,-. De airco die op het dak wordt gemonteerd heeft een fraaie, aerodynamisch verantwoorde vormgeving waardoor de invloed op het brandstofverbruik nihil is, dus ideaal voor recreatief gebruik. De GREE airo blaast de koele of warme lucht effectief in drie richtingen de woonruimte in en verschaft daarmee optimaal comfort.

De acties tijdens de show:

  • Een extra hoge inruilprijs
  • Een gratis accessoirepakket t.w.v. € 3000.- 
  • Een gratis NKC all risk verzekering
  • Een gratis woon airco

Meer informatie? Bel 055 – 312 10 10

Vrijetijdsdagen

Vrijetijdsdagen bij Kampeer Oase

13, 14 en 15 april in Elst

Met medewerking van Herzog Voortenten organiseert Kampeer Oase op 13, 14 en 15 april de Vrijetijdsdagen. Je bent van harte welkom! Er staan meerdere leveranciers die je graag informeren. Bezoek de demonstraties of maak gebruik van de speciale acties onder het genot van een hapje of drankje.

Meer informatie? Kampeeroase.nl

Roadvip

Roadvip Paasshow

19, 20, 21 en 22 april in Sleen

Bij ROADVIP is er op 19, 20, 21 en 22 april een daverende paasshow. Kom langs voor leuke aanbiedingen en een fantastische sfeer. Bij ROADVIP staan gastvrijheid & klantvriendelijkheid niet alleen tijdens de Pasen, maar altijd voorop. Een mooie start voor je buscampervakantie.

Meer informatie vind je hier

Meerbeek Caravans

Meerbeek caravans

Paasweekend in Doetinchem

Van goede vrijdag t/m 2e paasdag ben je welkom voor de Paasshow van Meerbeek caravans. De openingstijden van de show zijn van 10:00 – 16:00 uur.

Meer informatie vind je hier

Hymer Fandag

Hymer Fandag

zaterdag 6 april in Vijfhuizen

Alle Hymer-fans zijn uitgenodigd voor de Hymer Fandag op zaterdag 6 april van 10:00-16:00 uur. Daar is van alles te beleven. Kom langs voor een drankje en een hapje. Bekijk de gratis kofferbak/garage-verkoop/ruilbeurs, de nieuwe en gebruikte Hymer campers en de verschillende productpresentaties.

Meer informatie vind je hier