Een aanrader om te bezoeken: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs! Van 10 t/m 14 oktober is er elke dag tussen 10.00 en 17.00 uur van alles te doen in de Jaarbeurs in Utrecht. Als echte kampeerliefhebber wil je dit natuurlijk niet missen… Ben jij volgend seizoen toe aan een nieuwe caravan of camper? Ben je dol op handige kampeergadgets? Zoek je een nieuw reisdoel of wil je een keer midden in de winter op stap? In Utrecht vind je antwoord op dit soort vragen. Want van 11 t/m14 oktober staat praktisch de hele kampeerbranche bij elkaar op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs.

KCJ 2018: the place to be

Kampeer & Caravan JaarbeursDe Kampeer & Caravan Jaarbeurs is vijf beurshallen vol vakantievoorpret. Dit is de plek én het moment om je eens goed te oriënteren. Want nergens in Nederland vind je zoveel caravans en campers bij elkaar. Alle grote merken nemen hun nieuwste modellen mee. En er is ook enorm veel te doen. Zo is er een complete hal vol handige accessoires. Er zijn proefritten met campers en caravans en er is een Fietsparcours. In de hallen vind je overal gezellige terrassen. Praktische informatie krijg je in het kampeertheater.

Wij zijn er ook

Naast al dit kampeergeweld zijn wij er met CampersCaravans.nl natuurlijk ook te vinden. Zoals je van ons gewend bent, zijn er weer leuke beursdames aanwezig in onze stand (nr. 8.F002). Kom langs en ontvang het gratis, extra dikke CampersCaravans Magazine. Het staat vol nieuws, leuke artikelen en aanbod van gebruikt en nieuwe campers en caravans.

Ga op de foto en win!

Ga in onze stand op de foto in onze Spaans getinte fotobooth: als een echte flamencodanser of danseres. Dat is nog eens een leuk fotosouvenir om mee naar huis te nemen. Als je bij ons op de foto komt maak je automatisch kans op één van de vijf dagprijzen die we dagelijks verloten.

Naast het kampeerprijzenfestival hebben we nog een extraatje voor je! Met de foto die je bij ons op de stand hebt laten maken, geven Vervat en Vrijbuiter je nog een leuk extraatje. Laat deze foto zien bij de kassa in de kampeerwinkel van Vervat, Vrijbuiter Zaandam of Vrijbuiter Gouda en ontvang 10% korting op één product naar keuze uit het gehele assortiment. Zie de actievoorwaarden op www.vrijbuiter.nl of www.vervat.nl. Ga naar één van de winkels van Vervat en Vrijbuiter en verzilver je korting! Kortom loop ons niet voorbij maar stop even en schiet een leuke picture van je zelf en wie weet win jij wel een van de prijzen van Vrijbuiter. En doe je voordeel met de korting bij Vrijbuiter en Vervat.

Gezellig uitje met je kids

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is trouwens ook een leuk uitje voor je kinderen. Iedereen in de leeftijd tot 18 jaar mag gratis naar binnen. Voor jonge kampeerders is er genoeg te doen. Volg de speciale kidsroute of help in hal 7 bij het live pimpen van de adoptie-caravan. Daar kunnen jullie vast al je creativiteit in kwijt. Hebben je kinderen nog energie over? Ga dan naar het springkussen of laat ze net zo lang in de draaimolen totdat ze duizelig zijn.

Kamperen midden in Utrecht

Ook leuk! Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs staat er op parkeerterrein P2 een pop-up camping. Dus haal je caravan of camper uit de stalling en maak van je bezoek een mini-kampeervakantie. Want door lekker in Utrecht te overnachten heb je geen last van files of ander ongemak. Dat is nog eens een unieke ervaring! Je gaat super relaxed de beurs op. En na je bezoek hoef je niet halsoverkop naar huis, maar heb je nog alle tijd om Utrecht te ontdekken.

Ultieme kampeerbeleving

KCJAls bezoeker is het mogelijk om kennis te maken met de nieuwste vouwwagens, tenten, minicaravans en daktenten. Alles staat in het teken van kamperen. Het spektakel vindt plaats in Hal 11. Op het centrale plein staan een stoere foodtruck en koffiebar. Hier vinden ook doorlopend demonstraties plaats. In de newsroom van kampeerblog Campingtrend is dagelijks een beursvloer update. Het initiatief voor Kampeer Avontuur is genomen door Raoul Veldink van Campooz vouwwagens. De deelnemende bedrijven zijn Campooz, Dare to be Different Outdoor, Karsten Tenten, Kulba, Campingtrend, DEFA, Stoov, Trono en Human Comfort.

Praktische informatie over de KCJ

Kaarten met korting

Lezers van CampersCaravans.nl betalen slechts € 9,- voor een kaartje. Bestel je tickets via kampeerencaravanjaarbeurs.nl/tickets en gebruik de code. [kortingscode]

Openingstijden

Woensdag 10 t/m zondag 14 oktober 2018 van 10.00 tot 17.00 uur
Meer informatie vind je op: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl