Met de kerstdagen voor de deur helpt CampersCaravans.nl je graag met het opdoen van cadeau ideeën. Van koelbox tot autostoel organizer, alles voor een ideale kampeervakantie. We beschrijven een aantal kampeergadgets.

Volkswagen koelbox

Originele VW koelbox Ideaal voor het koel houden van eten en drinken tijdens de lange ritten. Zo blijven je etenswaren lekker en vers. De koelbox is verkrijgbaar voor €179. Meer informatie

Bouw Je Eigen Camper

Heb je de perfecte camper nog niet kunnen vinden? Dan bouw je toch gewoon zelf je eigen camper met behulp van dit boek. Het boek is verkrijgbaar bij Bol.com voor €24,95.

Campsecure™ Handige Tentzeil Clip

De tentzeil clips zijn ontworpen met een uniek tandontwerp, vergrendelingsklem en kartelschroef voor het stabiel vast klemmen van een zeil. Set a 10 stuks nu voor €12,97 in plaats van €24,97. Je vindt de tentzeil clips hier.

Leren Schort Met Naam

Ben jij een echte kookfanaat? Dan is een leren schort dat je met je eigen naam kan laten bedrukken helemaal jouw ding. Voor €89,95 heb je je eigen persoonlijke leren schort.

Nince Premium Autostoel Organizer

De autostoel organizer heeft negen handige opbergvakken voor snacks, kinderspeelgoed, waterflessen, drankjes, boeken, tijdschriften etc. De tabethouder kan elke tablet tot 10 inch vasthouden. Voor €27,- heb je een auto vol gelukkige passagiers. Bekijk de organizer hier.

Wifi Buddy

Overal een eigen wifi netwerk. Voor iedereen die overal online wil gaan en trage wifi verbindingen zat is. Ideaal op reis, vakantie, camping, strand, boot en op elke andere plek waar geen internet is. De Wifi Buddy is €79,- en bekijk je hier.

Intimo Strandmat Met Rugsteun

De vulling van comfortschuim maakt het liggen op deze strandmat bijna net zo prettig als in je eigen bed. De achterzijde kan omhoog worden gezet, zodat je even van een verkoelend drankje kunt genieten of probleemloos een boek kunt lezen. Set a 2 stuks voor €29,95. Bekijk de strandmat hier.

TJ Draagbare Mini Houtkachel € 179.90

Verwarmen en koken op hout, zonder last te hebben van de rook door de schoorsteen van ongeveer 2,5 m. De luchttoevoer is regelbaar. Voldoende ruimte voor één of twee pannetjes en is 10x zo efficiënt dan stoken met open vuur. De mini houtkachel is verkrijgbaar voor €179,90. Meer informatie

Stoov Big Hug

Draadloos infrarode warmtedeken met twee verwarmingselementen voor rug- en zitverwarming. Uren warmte dankzij de ingebouwde batterij. Maximaal 42°C. Maakt van elke stoel een warmtesensatie. Verkrijgbaar voor €119,95 en vind je hier.

Opinel Nomad Cooking Kit 5-delig € 59.95

Bestaat uit alle onderdelen om een picknick compleet te maken: Opinel N°10 zakmes met kurkentrekker, N°12 zakmes met gekarteld lemmet, N°6 zakmes met dunschiller, Opinel snijplank en Opinel handdoek van microvezel. De kit is €59,95 en vind je hier.

Je eigen camper of caravan

Nog op zoek naar je eigen camper of caravan? Bekijk het huidige aanbod. Of lees meer kampeernieuws.