Hymer Venture S

De Hymer Venture S is een vervolg op de Vision Venture zonder S. De 4×4 halfintegraal camper is gebaseerd op de Mercedes Sprinter. Meest opvallend zijn de rondlopende achterramen en een hefdak voor de slaapruimte. Voor de keuken die tegen de linkerwand is geplaatst is veel ruimte vrijgemaakt. De badkamer heeft een slimme ruimtebesparende oplossing voor de wand.

De Hymer Venture S is compact te noemen met afmetingen van 6,46 x 2,16 meter. Hij is daarmee maar een beetje breder dan een buscamper en praktisch even lang als de langste Fiat Ducato-bussen. Allerlei details, zoals de raptor lak of het pneumatische hefdak, maken van de camper een bijzondere verschijning. Ook de kleurstelling is trouw aan het concept gebleven. Naast het standaard steengrijs is optioneel ook een lichtblauwe kleur beschikbaar.

De Venture S is verder helemaal digitaal. Niet alleen met een internetverbinding maar ook de verlichtings kun je helemaal met de Hymer Connect-app instellen. Daarnaast bevindt zich in de wagen bij de trap een 7″ touchscreen waarmee alles bediend kan worden. Maar in een stel gewone schakelaars is ook voorzien.

Meer informatie

Meer lezen

Meer kampeernieuws lezen? Lees hier het laatste kampeernieuws! Nog op zoek naar je eigen camper of caravan? Start je zoektocht bij ons! Bekijk het huidige aanbod hier.