Een droogtoilet van EcoSave, een nieuwe beleving van kamperen

Op vakantie zijn en om de dag een toilet legen is niet iets waar men naar uitkijkt op zijn vakantie. U heeft wel iets beters te doen, niet waar?

Kies dan voor een DROOGTOILET.

 

Voordelen:

  • Slechts 1x in de 2-3 weken te legen
  • Geen water verbruik
  • Geen toiletcassette met chemicaliën
  • Geen geurtjes in de toiletruimte dankzij de ingebouwde ventilatie.
  • Verschillende modellen 
  • Zeer gering energieverbruik, 12V ventilatie ca. 3-5W per uur.

Hoe werkt een droogtoilet

Een droogtoilet is makkelijk in gebruik.

De naam zegt het al, droogtoilet, dit toilet gebruikt helemaal geen water en wat fijn is, ook geen chemicaliën. De ventilatie die er IN zit, droogt de inhoud en zuigt alle toiletgeurtjes direct af. Daarbij komt dat het toilet zo is ontworpen dat urine gescheiden wordt van ontlasting en papier. De urine kunt u afvoeren naar de vuilwatertank met een flexibele 32mm slang of apart in een urinetank in het toilet. Door de ventilatie droogt de ontlasting en is het voornamelijk papier dat in de emmer zit.

 

Onderhoud:

Na 2-3 weken is de emmer vol. (afhankelijk van het aantal mensen die er gebruik van maken). U opent de bovenkant van het toilet en vouwt de zak naar binnen en sluit de emmer met een deksel. U neemt de emmer uit het toilet en doet de inhoud van de emmer in een gft bak of afvalcontainer. Na afloop van de reis maakt u het gehele toilet schoon, u zet de ventilatie uit en uw toilet staat klaar voor uw volgende reis.

 

Fijne vakantie!

 

U kunt onze producten vinden op www.ecosave.com

Ook kunt u ons bezoeken na telefonisch contact in Biddinghuizen (Flevoland). Tel: 0321-332038