Caravan Salon 2021

Het is inmiddels wat onwennig om het over beurzen te hebben maar in augustus staat de Caravan Salon 2021 gepland. De met afstand grootste vrijetijdsbeurs van Europa komt dit jaar met een ruim aanbod. Van 27 augustus tot en met 5 september 2021 is in Düsseldorf weer van alles te vinden op het gebied van caravans, campers en andere kampeermiddelen. Nieuwe thema’s zijn dit jaar reizen, natuur en outdoor.

De organisatoren van de Caravan Salon 2021 vallen terug op het hygiëneconcept dat vorig jaar een succes is gebleken. Ze hebben er alle vertrouwen in dat de beurs veilig gehouden kan worden om alles wat kampeerders boeit onder de aandacht te brengen.

Alles over kamperen

Van compact kampeerbusje tot aan een luxe liner met een garage voor de oldtimer. Van stoere daktent tot aan de comfortabele familiecaravan. Wat je ook zoekt, het staat er gegarandeerd tussen. Nieuw is dit jaar ook het onderdeel Technology & Components, waarin de internationale industrie voor toebehoren en toeleveranciers zich presenteren.

Caravan Salon
(foto: Messe Düsseldorf / ctillmann)

Meer informatie: www.caravan-salon.com

Je eigen camper of caravan

Nog op zoek naar een camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of lees eerst nog meer kampeernieuws.