Rondreizen en verblijven in je eigen vertrouwde omgeving, geen zorgen over het opzetten van een tent of het vinden van het juiste hotel om te overnachten, dat wil je toch ook? Een camper biedt veel vrijheid én zekerheid. Ervaar dit en nog veel meer tijdens de Camperbeurs op 28, 29 en 30 september 2018 in Evenementenhal Hardenberg.

Een inspirerend kampeerevent

Ben je geïnteresseerd in de aankoop van een camper (gloednieuw of toch liever occasion)? Wil je meer informatie over het huren van een camper? Of ben je op zoek naar een bedrijf dat je droomcamper kan ontwerpen? Klop dan aan bij een van de vele exposanten voor inspiratie, advies of om te kijken welke optie het beste bij je past!

Er zijn uiteraard niet alleen campers te vinden. Op de Camperbeurs kun je namelijk ook terecht voor je volgende vakantiebestemming, en diverse camper-accessoires voor in en rondom je camper. Neem ook zeker deel aan een van de diverse activiteiten die Camperbeurs te bieden heeft. Schuif bijvoorbeeld aan bij het campertheater en geniet van één van de vele presentaties die hier door experts worden gegeven of test je toekomstige nieuwe fiets op ons test parcours!

Camperbeurs: stap in en bereid je voor op je volgende reis

CampersCaravans.nl zal ook aanwezig zijn op de Camperbeurs Hardenberg, dus loop gerust even langs onze stand! Camperbeurs Hardenberg vindt plaats van 28 t/m 30 september 2018 in Evenementenhal Hardenberg. Het evenement is dagelijks geopend van 10:00 t/m 17:00 uur.

Kijk voor meer informatie en de kaartverkoop op www.camper-beurs.nl