Camper Company: aanbod en service op een hoger niveau

In zeven jaar tijd is Camper Company met een vestiging in Hoofddorp uitgegroeid naar een vaste waarde in de camperbranche. Hoe een relatief jong bedrijf dit voor elkaar krijgt laat een bezoek aan de showroom en werkplaats zien. Een geslaagde combinatie van orde, netheid en een gezellige sfeer terwijl een team toegewijde monteurs net zolang poetst en sleutelt tot een camper die de verkoop in gaat niet meer van nieuw te onderscheiden is.

Camper Company is een initiatief van Jaco van der Kamp en Jasper Verweij. Schoolvrienden met een gedeelde interesse. Natuurlijk is dat het plezier wat een campervakantie biedt, maar nog sterker geldt het belang van de klant. Die staat centraal in de bedrijfsvoering. Dat begint al met hoe de telefoon wordt opgenomen, je voelt je direct thuis bij deze onderneming, nog voor je aan de koffie in de showroom zit.

Het aanbod

Z.G.A.N schrijft Camper Company met hoofdletters. Een camper met een gebrek vind je er beslist niet, wel een keur aan occasions waarvan het enige verschil met een nieuwe, het ontbreken van de doorgaans gebruikelijke kinderziektes is. Dat wordt in eerste instantie bereikt door zorgvuldig in te kopen. Jaco is daar heer en meester in. Klopt de kilometerstand, is er schade geweest, hoe zit het met de service historie, heeft het de juiste indeling of werkt alles in het woongedeelte. Afhankelijk van deze inkoopkeuring wordt besloten of de camper past in het aanbod van Camper Company. Wanneer dat het geval is wordt de camper van binnen minutieus schoongemaakt. En het exterieur krijgt een polijst- en poetsbeurt die maakt dat de camper niet meer van nieuw te onderscheiden is. Doorgaans heeft Camper Company ongeveer 50 exemplaren in de verkoop. Een tiental topmodellen staan in de overdekte showroom, de rest pronkt op het buitenterrein.

De werkplaats

De meeste handelaren in campers beschikken over een werkplaats maar vaak gaat dat niet veel verder dan het repareren van iets in het woongedeelte. Een nieuwe distributieset wordt dan door een bevriende autogarage gemonteerd. Dat is bij Camper Company niet het geval. Alles vindt in eigen huis plaats, ook het vervangen van die distributieriem. Het voordeel is dat er maar één aanspreekpunt is voor het hele traject van aankoop tot de terugkerende servicebeurten. Daarnaast stelt Camper Company samen met de klant de ideale camper samen. Dat zit hem doorgaans in gewenste accessoires die er nog niet opzitten. Het voordeel van een eigen werkplaats is dat voor de inbouw van die accessoires, er snel geschakeld kan worden. De voorliefde voor kwaliteit van deze onderneming doet de rest. Een goed voorbeeld is de montage van een Maxxfan, een fijn alternatief voor een brommende airco. Deze multifunctionele ventilator wordt in een dakluik geplaatst maar daar is wel stroom voor nodig. Dit kun je gemakzuchtig aanpakken met een foeilelijk kabelgootje over het plafond naar het dichtstbijzijnde stroompunt. Of op de nette manier door onzichtbaar een draad te trekken door de sandwich van het dak. Waar Camper Company voor kiest laat zich raden. De meeste accessoires en onderdelen zijn op voorraad waarmee het nooit lang duurt voor je gedroomde camper startklaar staat.

Bemiddeling

Het verkopen van een camper is niet voor iedereen een prettige bezigheid. Camper Company biedt daarom de mogelijk om een camper in bemiddeling te geven waarbij de opbrengst net iets gunstiger uit kan pakken. Je maakt dan gebruik van  een grote aanloop van potentiële camperkopers zonder daar kosten voor te hoeven maken. Camper Company maakt de camper verkoopklaar en draagt zorg voor eventuele reparaties. Er zijn geen kosten totdat de camper verkocht is. In overleg wordt de marktconforme verkoopwaarde bepaald waarna de camper via de meest geschikte verkoopkanalen te koop wordt gezet. De overeengekomen verkoopprijs is inclusief bemiddelingskosten. Daarnaast is er een vast bedrag voor het verkoopklaar maken. Deze kosten betaal je dus alleen nadat er via Camper Company is verkocht. Een zorgeloze manier om je camper te verkopen voor de beste prijs.

Verhuur

Hoewel een ex verhuurcamper geen onderdeel van het aanbod vormt biedt Camper Company wel de mogelijkheid een camper te huren. Dat gaat in samenspraak met klanten die het zonde vinden om hun kampeermiddel lange tijd ongebruikt op te bergen in een stalling. Ook hier neemt Camper Company alle zorg uit handen. De uitgifte en inname, herstel van eventuele schade of gebreken en de schoonmaak worden door professionals gedaan, het huren op zich doe je echter bij de particuliere eigenaar. Camper Company heeft met de website www.camper-ervaring.nl een platform opgezet waarop het een bemiddelende rol speelt met als extra de totale ontzorging. Als huurder dien je wel tijdig te boeken, de formule is populair en het aantal campers in de verhuur is enigszins beperkt.

Tot zaken komen met Camper Company is een genoegen. Het enthousiasme van deze twee jonge ondernemers en hun team kom je in alle disciplines tegen. Het aanbod alleen schept al vertrouwen. Met de complete service, ook op technisch gebied, ben je zeker van jarenlang onbezorgd camperbezit.

Voor meer informatie:

Camper Company

Hoofdweg 855 A

2131 MB Hoofddorp

T: +31 (0) 23 – 230 20 18

info@camper-company.nl

www.camper-company.nl