Zin in kamperen: voorjaarsacties bij onze dealers

Ook zo’n zin in kamperen, nu alles weer groen wordt? Met de start van de lente, zijn er ook dit jaar weer mooie aanbiedingen bij onze dealers. Heel handig als je op zoek bent naar een camper of caravan: extra voordeel is altijd mooi meegenomen! Benieuwd naar alle voorjaarsacties? Wij hebben ze voor je op een rij gezet. 

Bakker Campers

Hoewel de populaire voorjaarsshow van Bakker Campers een jaartje wordt uitgesteld, zijn er toch leuke voorjaarsacties. Als je vóór 31 mei a.s. een camper aanschaft kun je bijvoorbeeld profiteren van hun inmiddels traditionele Voorjaars Voordeel Acties. Zo krijg je een extra hoge inruilprijs voor je auto, motor, boot, sloep, camper of caravan! Andere acties zijn gratis accessoirepakketten naar keuze of een gratis NKC all riskverzekering bij aanschaf van een nieuwe of gebruikte camper.

Bakker campers
Bakker Campers

Langskomen kan ook. Je bent meer dan welkom in de 10.000 m2 grote “openlucht’ showroom, uiteraard met inachtneming van alle coronamaatregelen. Bekijk er de meer dan 100 campers in alle soorten en prijzen. Kom je langs van 23 – 27 april? Dan wordt je ook nog getrakteerd op een hapje en een drankje, terwijl je wordt geïnformeerd over alle aantrekkelijke voordeelacties. Op Koningsdag schenken ze zelfs een lekker oranjebittertje…..

Meer informatie op www.bakker-campers.nl
Het aanbod van Bakker Campers bekijk je hier

Cor Olie Recreatie

Bij Cor Olie Recreatie is de splinternieuwe Knaus Van TI Plus 650 MEG (nieuw!!) nog op voorraad. Maak een afspraak om deze camper of andere campers in de showroom te bekijken.

Ook is de kampeerwinkel volledig vernieuwd en drie keer zo groot. En als je langskomt, dan kun je meteen ook gebruikmaken van een speciale aanbieding op dak-airconditionings.

Meer weten? www.corolie.nl

Knaus Van TI Plus 650 MEG
De nieuwe Knaus Van TI Plus 650 MEG

Online magazine Topcamper

Laat je inspireren door het gratis magazine Topcamper. In deze 21ste editie lees je allerlei interessante artikelen, bijvoorbeeld over de Dolomieten, Kaapstad, of dichter bij huis: Utrecht.

Nog op zoek?

Ben je nog op zoek naar een camper? Bekijk dan eens het grote aanbod op onze website. Lees eerst nog een aantal campertesten, of meer kampeernieuws.