Winactie Caravana

Tijdens de 60ste editie van Caravana zijn wij, CampersCaravans.nl, ook weer aanwezig. Ga je naar deze gezellige kampeerbeurs in Leeuwarden? Dan kun je lekker veel inspiratie opdoen voor jouw volgende kampeervakantie. En met een bezoekje aan onze stand, kun jij zomaar de winnaar worden van een mini-vakantie in onze CampersCaravans.nl Camper!

Loop dus vooral even langs de stand van CampersCaravans.nl. Daar ontvang je niet alleen het nieuwste CampersCaravans Magazine, maar je kunt ook leuke kampeerprijzen winnen. Hoe doe je mee? Kom langs bij onze stand, ga op de foto en maak kans op een mini-vakantie met onze CampersCaravans.nl Camper. Ook maak je kans op mooie prijzen mogelijk gemaakt door Aveco. Uiteraard krijg je de polaroid foto mee naar huis! Je vindt ons bij standnummer 3.170.

Winactie:

De winnaar is reeds op de hoogte gebracht.

Aveco Verzekeringen

Voor deze winactie werken we samen met Aveco Verzekeringen. Dit is dé specialist in camper- en caravanverzekeringen. Zij bieden jou als klant rust, zekerheid en optimaal vakantieplezier door verzekeringen aan te bieden met de beste voorwaarden en service. Bij een Aveco camperverzekering Aveco camperverzekering (afhankelijk van de gekozen dekking in het Camper ZekerheidsPakket) krijg je bijvoorbeeld garantie op een vervangende camper bij schade of pech. Of bij de caravanverzekering betaal je geen standaard eigen risico bij de aangesloten caravanbedrijven en is ook de inventaris tot € 2.500,- meeverzekerd.

De werkwijze van Aveco Verzekeringen is persoonlijk en hun betrokken en integere medewerkers hebben passie voor kamperen. Nieuwsgierig? Aveco Verzekeringen is ook aanwezig op Caravana, dus kom gezellig even langs op hun stand.

Kaarten Caravana

Heb je al kaarten voor Caravana 2020? Je kunt ze bij de kassa kopen, maar ook nu al online. Koop hier je kaarten voor Caravana.

Wil je ook graag online kijken naar nieuwe en tweedehands campers en caravans? Bekijk hier dan ons ruime kampeeraanbod. Of lees je liever eerst wat caravantesten of campertesten?

Actievoorwaarden en spelregels:
Winacties worden uitgeschreven door Arimpex Media Services B.V. te Amsterdam.

 1. Deelname aan de acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u het inschrijfformulier hebt ingevuld op blog.camperscaravans.nl. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
 2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan deze actie.
 3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.
 4. De looptijd van de actie is van donderdag 23-01-2020 tot en met dinsdag 05-02-2020.
 5. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 6. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 7. Winnaars worden binnen vijf werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 8. Arimpex Media Services B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Arimpex Media Services B.V. hiervoor zorg dragen.
 12. Medewerkers van Arimpex Media Services B.V. zijn uitgesloten van deelname.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van de winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Arimpex Media Services B.V.. voor de desbetreffende actie en voor het versturen van de nieuwsbrieven van KampeerTV en CampersCaravans.nl en worden niet verstrekt aan derden.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Arimpex Media Services B.V..
 15. De camper is rook- en huisdier vrij.
 16. Arimpex Media Services B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 19. De Organisator draagt geen aansprakelijkheid voor (het gebruik van) de ter beschikking gestelde prijzen van onze partners.
 20. De prijs is alleen te innen buiten de schoolvakanties om.
 21. De prijs is te innen tot en met 31-12-2020.
 22. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Arimpex Media Services B.V. per e-mail via: info@arimpex.nl.
 23. De winnaar zal zich houden aan de huurvoorwaarden van de camper opgesteld door Haffkamp Campers.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Haffkamper Campers en Aveco Verzekeringen. Uiteraard zijn er een aantal huisregels en huurvoorwaarden als je met onze camper op pad gaat. Kort gezegd dit zijn de spelregels die gelden voor de overeenkomst van de gewonnen mini vakantie met onze camper. Alle huisregels en huurvoorwaarden kunt hier terug lezen m.b.t. het innen van de camper voor een lang weekend die beschikbaar gesteld wordt. Dit zin de algemene huurvoorwaarden waar de winnaar zich aan zal houden.