Cobb

De Cobb is een barbecue die alles is: veilig, zuinig, veelzijdig en snel gebruiksklaar.  Met een keur aan accessoires is de barbecue uit te breiden tot een multifunctioneel kooktoestel waar je iedere vorm van voedselbereiding in kunt laten plaatsvinden. Daarnaast is de Cobb verkrijgbaar in een uitvoering die met een Cobblestone of briketten werkt. Maar een model op gas is ook beschikbaar. CamperCaravans.nl geeft van beide uitvoeringen er één weg. Welke, is afhankelijk van jouw voorkeur.

Cobb

Een Cobb is veilig

Zowel de Cobb op gas als de uitvoering die met briketten werkt is overal veilig te gebruiken. Je kunt hem gewoon op tafel zetten, de onderzijde wordt niet heet. Fijn voor het tafelblad maar ook voor de gasten aan tafel. Je handen verbranden is uitgesloten. Zelfs tijdens het gebruik kun je de Cobb verplaatsen zonder ovenwanten. Daarbij zijn de verschillende Cobb barbecues mooi vormgegeven. Wel zo gezellig op een zorgvuldig gedekte tafel.

Cobb

Zuinig

Wanneer je briketten gebruikt zijn drie aanmaakblokjes genoeg om een paar gewone briketten te laten branden. Een stuk of tien is al genoeg. Dat is zomaar 80% minder dan wat een gewone barbecue verbruikt. Daarbij vindt de verbranding in de barbecue plaats waardoor jij en je tafelgenoten niet in een verstikkende rookwolk zitten.

Cobb accessoires

Veelzijdig

Een Cobb kun je uitbreiden met heel veel accessoires. Een wok, waterketel, kippenstandaard of bakvorm zijn slechts enkele voorbeelden waarmee je alles kunt bereiden in een Cobb. Je kunt hem zelfs als rookoven inzetten. Reuze handig is de draagtas om de barbecue overal mee naar toe te kunnen nemen. Standaard wordt de Cobb geleverd met een anti-aanbakplaat waar je al veel mee kunt doen.

Cobb

Snel

Met een Cobblestone is de barbecue binnen drie minuten gebruiksklaar. Deze steen zit in een mandje en laat zich eenvoudig aansteken om gedurende twee uur voldoende hitte af te geven om je favoriete barbecue gerecht te laten grillen of garen. Ook de Cobb op gas is supersnel op temperatuur zonder gewapper met een krant of in een vuurtje blazen tot je sterretjes ziet.

Doe mee en win een Cobb BBQ set

De Cobb zet een nieuwe standaard in barbecue’s. Zowel het gebruiksgemak als de smaak van de gerechten die je ermee bereid zijn ongeëvenaard. Gun jezelf dit fantastische kooktoestel en doe mee aan onze winaktie. Ga hiervoor naar onze Instagram pagina. Ben je een type voor een gas- of briketten BBQ? Laat het weten in de comments. Tag je BBQ-maatje en volg CampersCaravans.nl. Wanneer je vervolgens een Like geeft op de Instagram post doe je mee met de winaktie waarmee je een Cobb BBQ set kunt winnen twv € 280,-⁠ De winnaar wordt op 14 oktober bekend gemaakt.

De Cobb is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Voor meer informatie wanneer je niet tot de gelukkige winnaars behoort, ga je naar www.mijncobb.nl