Geplaatst op: 03-05-2018 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 3 minuten
Wandelschoenen: Kies de juiste voor een mooie tocht

Wandelschoenen: Kies de juiste voor een mooie tocht

Kamperen en genieten van de natuur gaan hand in hand. Voor je tent of caravan blijven zitten maakt dat alleen niet mogelijk. Eropuit trekken doet dat wel. Gun jezelf de juiste uitrusting met een paar goede wandelschoenen. Die zijn er in allerlei soorten en maten. Wandelschoenen zijn onderverdeeld in vier categorieën: A,B,C en D. Van een hele soepele schoen voor lichte wandelingen tot een stijve schoen voor het ruigere klimwerk. Kies de categorie waarvoor je de schoen het meest gaat gebruiken:
wandelschoenen

Dolomite CinquantaQuattro testa di moro

Een lage wandelschoenen met een DAS binnenzool voor een optimaal draagcomfort. De Vibram buitenzool geeft extra stevigheid en is voorzien van schokdempers. De schoen is gemaakt van waterafstotend leer voor droge voeten. Zowel voor mannen als vrouwen. Categorie A.
€ 155.-
www.dewitschijndel.nl
wandelschoenen

Hanwag Tatra GTX 2319 wandelschoenen Heren

Een zeer comfortabele en stabiele lichtgewicht bergschoen voor heren. Deze B categorie schoenen zijn waterdicht en ideaal voor wandelingen in het middelgebergte en lichte trektochten buiten de gebaande paden.
€ 245.-
www.dewitschijndel.nl
wandelschoenen

Adidas Terrex CMTK GTX Dames

Een allround, waterdichte trailschoen met goede demping en pasvorm die je ook in de stad kunt dragen. De schoen sluit goed aan door het tpu-hielstuk en de eva-tong voor optimale prestatie. Categorie A wandelschoenen.
€ 101.96
www.bever.nl
wandelschoenen

Hanwag Makra Combi GTX Heren

Een allround wandelschoen voor bergtochten met gletsjerpassages. Met de nieuwe Makra Combi GTX van Hanwag is de juiste schoen gevonden. Licht in gewicht, zeer comfortabel tijdens het lopen en klimmen en heeft daarbij niets ingeboet aan stabiliteit en stijfheid. Categorie C.
€ 296.95
www.bever.nl
wandelschoenen

Timberland Chocorua GTX Dames

Uitermate geschikt voor al je activiteiten in the great outdoors. Het Gore-Tex‚ membraan houdt je voeten comfortabel droog. De ruige schoenzool zorgt voor uitstekende grip. Het uitneembaar, dual-density, EVA voetbed zorgt voor extra confort en is geperforeerd voor extra lucht circulatie. Cat. A.
€ 97.45
www.trekkinn.com
wandelschoenen

The North Face Litewave Heren

Het ontwerp van deze herenwandelschoen leent zich perfect voor licht terrein. Voor een optimale demping is de schoen uitgerust met een EVA-middenzool. De robuuste UltrAtac-rubberzool met handig zelfreinigend profiel biedt maximale grip. Categorie A.
€ 99.99
www.perrysport.nl

Lees verder
Terug naar Kampeertips