De winkels van Vrijbuiter in Gouda en Zaandam hebben hun deuren afgelopen zaterdag weer geopend. De doorstart is gerealiseerd door kampeerspecialist Vervat.

Overname door Vervat

Vrijbuiter ging in augustus 2018 failliet. Maar in september nam Vervat uit Rotterdam twee locaties van Vrijbuiter over: Zaandam en Gouda. Door het snelle handelen van beide partijen, kunnen de winkelactiviteiten vrijwel zonder onderbreking voortgezet worden. En ook een groot deel van de werkgelegenheid is in beide kampeerhallen veilig gesteld. De locaties in Roden en Roermond zullen gesloten blijven. Het plan is wel om op termijn in noorden en zuiden van Nederland een vestiging te openen.

Megastore in Rotterdam

Megastore VervatNieuwe eigenaar Vervat heeft een eigen megastore in Rotterdam. Vervat is al ruim 50 jaar op de kampeer- en outdoormarkt actief. Naast een kampeercollectie (incl. accessoires en toebehoren voor caravans, vouwwagens en campers) kun je er ook van alles vinden op de zeer grote kleding – en outdoorafdeling. En in de winter is een deel van de winkel compleet ingericht als een gezellige kerstmarkt.

Trouwe achterban

Zowel Vrijbuiter als Vervat kennen een grote groep trouwe klanten verspreid door het hele land. Dat wordt nu ook weer zichtbaar. Vervat: “Naast het zakelijke karakter van een overname, zijn wij ook getroffen door de grote en oprechte betrokkenheid van de klanten van Vrijbuiter in de afgelopen weken. Dit heeft ons gesterkt om deze stap te zetten.”

Productgarantie Vrijbuiter

Vervat is zeer verheugd met deze mogelijkheid om haar activiteiten uit te breiden met een organisatie die eveneens over een jarenlange kennis en ervaring in deze markt beschikt. Die willen ze dan ook voortzetten. Vervat: “We vinden het belangrijk dat klanten de service krijgen die ze van Vrijbuiter gewend zijn. Ook voor alle garantie-aanvragen kunnen klanten daarom terecht in onze winkels in Rotterdam, Gouda en Zaandam.”

Elke dag feest op de KCJ

CampersCaravans is ook op de KCJTijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht werken wij als CampersCaravans samen met Vrijbuiter en Vervat. Je maakt in onze stand elke dag kans op te gekke kampeerprijzen, mogelijk gemaakt door Vrijbuiter en Vervat. Kansmaken? Kom langs bij stand bij 8.F002 en ga op de foto in onze fotobooth. Ook als je graag gratis het CampersCaravans Magazine wilt ontvangen, ben je van harte welkom. We zien je wel verschijnen!

Meer weten?
Vervat.nl – Vrijbuiter.nl – Kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Op zoek naar een mooie Camper of Caravan? Kijk eens naar het aanbod op CampersCaravans.nl