Een overnachting in een Pistenbully? Dat klinkt natuurlijk als een ongelooflijk avontuur en dat is ook zo! Je kan romantisch met zijn tweetjes boven op de skipiste overnachten en genieten van het fantastische uitzicht. Normaliter worden pistenbully’s gebruikt om sneeuw te verschuiven maar nu kan je er ook nog is luxe in overnachten!

Eigenlijk is de Pistenbully omgebouwd tot een soort robuuste en luxe Camper. In dit unieke voertuig vind je een tweepersoonsbed, wastafel, koffiezet apparaat, flatscreen, gevulde minibar en regelbare verlichting. De Bully wordt geparkeerd op maar liefst 2400 m, naast een chalet waar je gebruik kan maken van het toilet. Daarnaast is de Pistenbully voorzien met grote ramen zodat je zo goed mogelijk kan genieten van het fenomenale uitzicht.

Het romantische interieur van de Pistenbully
Het romantische interieur van de Pistenbully

Jij en je lief midden in de bergen samen genietend van de sterrenhemel. Is dat niet heerlijk? Maar er gaat niets boven een prachtige zonsopgang midden in de bergtoppen. Deze bijzondere overnachting is mogelijk in het skigebied La Plagne, Frankrijk.

Zelf opzoek naar een unieke camper? Bekijk ons aanbod
Lees nu meer over winters kamperen in maar dan in Canada!