Uniek kamperen

Over uniek kamperen gesproken! Op vliegveld Changyi Airport in Singapore kunnen mensen luxueus overnachten in tenten, zo is te lezen in dit artikel van de Volkskrant. Een vorm van vakantievieren die we tot een jaar geleden niet konden voorstellen. 

Je moet toch wat in deze gekke tijd. En als je een prachtig, maar leeg vliegveld tot je beschikking hebt, met zelfs een indoorwaterval, dan moet je creatief zijn. Voor het eerst kunnen gasten daarom nu overnachten op het vliegveld. Overdekt kamperen in een comfortabel bed, voor maar liefst 166 dollar per nacht. Een unieke ervaring is het zeker.

Speciaal tijdens de feestdagen

De tenten staan er tijdelijk, speciaal tijdens de feestdagen aan het eind van 2020. Glamping kan hier nog tot aan het begin van januari 2021. Alles is in een mooie kerstsfeer, zoals te zien is in deze video:

Slapen in een tent omringd door groen, met zicht op ’s werelds grootste overdekte waterval. Overdag shoppen in de vele winkels en eten in restaurants, terwijl je kinderen zich prima vermaken. En dan in de avond genieten van het comfort van je glamp-tent. Ja, dat is wel uniek kamperen te noemen!

Er is genoeg te doen op het vliegveld. Voor jong en oud:

Nog meer uniek kamperen

We kunnen als Nederlanders natuurlijk niet even naar Singapore voor een unieke kampeerervaring. Maar ook in ons eigen land is genoeg te beleven. Zo is er bij Amsterdam een bijzondere indoorcamping met retro caravans. En je kunt in Waterland kamperen op een watervlot. Moet je er niet afrollen tijdens je slaap…

Of wat dacht je van kamperen in een kerk, een stadbus of gewoon in iemands achtertuin? Kortom, ook in Nederland heb je genoeg keuze als je uniek wil kamperen.

Je eigen camper of caravan

Toch liever in je eigen camper of caravan op vakantie? Je bent niet de enige, campers en caravans zijn populairder dan ooit! Gelukkig hebben we een groot aanbod waar je uit kunt kiezen.

Productaanbod milieustickers en vignetten