Geplaatst op: 05-06-2018 Geschreven door: Laurens Koster Leestijd: 3 minuten
Rugtassen: een onmisbare metgezel

Rugtassen: een onmisbare metgezel

Rugtassen voor mee op reis, naar de camping of gewoon voor een dagje eropuit. Rugtassen komen eigenlijk altijd wel van pas. Ga bijvoorbeeld voor een waterdichte rugzak die tijdens regenachtige dagen je redder in nood is of een leren rugtas waarmee je in elke situatie goed voor de dag komt.
rugtas-mcm
MCM rugtassen
Het Duitse merk MCM, Mode Creation Munich, staat bekend om luxe accessoires die de stad München in de jaren 70 en 80 weerspiegelen. De ontwerpen garanderen hoogwaardige kwaliteit, zonder in te leveren op stijl en functionaliteit. 42x30x15cm, met schouderriem.
€ 750.-
www.debijenkorf.nl
Rugtassen ted-baker
Ted Baker rugtassen
Een stijlvolle rugtas voor dames van het bekende merk Ted Baker. 33x30x12cm, met verstelbare schouderriem. De klep heeft een magnetische sluiting. Ook geschikt voor een laptop.
€ 90.-
www.debijenkorf.nl
Rugtassen ospray
Osprey Kestrel rugzak
Een moderne en lichtgewicht rugzak. Ideaal om te gebruiken tijdens een lang weekend of een outdoortocht. Verschillende opbergvakken. Het hoofdcompartiment is van bovenaf in te pakken en heeft een af te scheiden bodemvak. 72x38x40cm, uit 210D nylon, met geïntegreerde regenhoes.
€ 149.-
www.dewitschijndel.nl
Rugtassen deuter-futura
Deuter Futura 35 EL rugzak
Een ruime rugtas die veel draagcomfort biedt tijdens het wandelen. Het materiaal is erg licht en slijtvast zodat je extra lang plezier van deze rugtas hebt. Met afneembare regenhoes die ervoor zorgt dat je spullen in de rugtas droog blijven. 74x32x22cm, uit Macrolite 210 Super Polytex.
€ 154.95
www.dewitschijndel.nl
Rugtassen Samsonite-GuardIT
Samsonite GuardIT Laptop Backpack
Grote maat laptoprugtas uit de GuardIT serie van Samsonite. Beantwoordt perfect aan alle eisen wanneer je op zoek gaat naar een professionele uitstraling en een luxueuze afwerking. Mooie polyestermix, elegant aangebracht logo en rode accenten. 32x48x22cm.
€ 49.95
www.bagageonline.nl
Rugtassen Eastpack
Eastpak Rugzak Orange Brize
Voorzien van twee in lengte verstelbare gewatteerde schouderbanden en een top handle. De rugtas beschikt over een handig voorvak voor kleine spullen en heeft een gevoerd rugpaneel waardoor de rugtas comfortabel op de rug zit. Voorzien van 14” laptopvak.44×29.5x22cm.
€ 39.-
www.bagageonline.nl

Lees verder
Terug naar Kampeertips