Geert-Jan Rozendom is de eigenaar van Rozendom Campers. Hij is in 2012 begonnen met de verkoop van campers naast de reeds bestaande shop met artikelen voor campers en caravans.  Het is een jong en dynamisch bedrijf, altijd gastvrij en met een groot aanbod van verschillende diensten.

Geert-Jan is de echte ‘all-rounder’ in het bedrijf. Zo gaat hij over de in- en verkoop van campers en inruil. Daarnaast verzorgt hij de reparaties, doet hij nauwkeurige camperchecks en zorgt hij ervoor dat de campers mooi gepresenteerd worden. Ook neemt hij het specialistische in- en opbouwwerk in de werkplaats voor zijn rekening. Het opbouwen van een level systeem, schotel, airco, omvormer, zonnepaneel of achteruitrijcamera gebeurt altijd in nauwkeurig overleg met de klant en aan de afwerking wordt veel aandacht besteed.

Het team van Rozendom Campers

Het team

Gelukkig staat Geert-Jan er niet alleen voor, want hij heeft nog een power-team achter hem staan. Rineke, Susanne en Willeke ondersteunen Geert-Jan met zijn dagelijkse taken. De dames houden de planning netjes op orde en onderhouden daarbij ook de website. Zij helpen bij het schoonmaken van de campers, de administratie en natuurlijk waar ze ook maar kunnen helpen.

Het is een leuk hecht team dat vooral gericht is op klantvriendelijkheid, goede service, inhoudelijke en technische kennis voor de klant. Dit team is namelijk pas echt tevreden als jij zorgeloos met een Rozendom Camper op vakantie kan!

Aankoop

Rozendom Campers begrijpt als geen ander dat de aankoop van een camper zeker niet over één nacht ijs gaat. Daarom zullen zij je zo goed mogelijk begeleiden bij de aanschaf van een camper. Het aanbod van Rozendom Campers richt zich vooral op de verkoop van gebruikte campers van gerenommeerde merken. Ze zijn specialist in de merken Carthago en Hymer. Echter het aanbod is veel breder dan dat. Zo hebben ze ook de merken; Adria, Bürstner, Chausson, Dethleffs, Knaus, LMC, Rapido, etc. Het assortiment bestaat wisselend uit buscampers, alkoven, integraal en half-integraal campers.

Gedeelte van het aanbod van Rozendom Campers

Bij aanschaf van een campers vanaf € 12.500,- word deze afgeleverd met 3 maanden garantie. Elke gebruikte camper wordt standaard afgeleverd met een nieuwe APK en natuurlijk met een nauwkeurige check van Geert-Jan.

Onderhoud

De werkplaats van Rozendom Campers is uitgerust met de modernste apparatuur. Klanten kunnen in de werkplaats terecht met hun camper voor APK en onderhoud. Mocht er iets mankeren aan je camper, dan ben je voor reparatie ook aan het juiste adres bij Rozendom. Voor een zeer scherpe prijs monteren zij automatische schotels en zonne/daglichtpanelen op je camper, maar je kan ook bij ze terecht voor het monteren van luifels, fietsendrager, ed. Rozendom Campers is dus echt van alle markten thuis!

Informatie

Dus ben je in overweging om een camper aan te schaffen maar zou je daar graag wat begeleiding bij willen? Dan is Rozendom Campers de ideale plek voor jou. De koffie staat altijd klaar en de campers zijn mooi opgepoetst!

Adres

Kalanderstraat 6
7461 JM Rijssen
Tel: +31 (0) 612 762 677
info@rozendomcampers.nl

Meer weten? Ga naar de site van Rozendom Campers voor het aanbod of maak een afspraak!

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor jouw volgende kampeervakantie? Bekijk dan het aanbod op CampersCaravans. Of lees hier nog meer interessant kampeernieuws.