Quality Time Campers

Het Groningse Quality Time Campers heeft 20 kampeerwagens in de verhuur. Luxe en rijklaar uitgeruste modellen van het merk LMC, in diverse afmetingen. Ook het huren van een buscamper behoort tot de mogelijkheden. Hiermee biedt het bedrijf de mogelijkheid om toch veilig vakantie te vieren in deze tijd van handen wassen en afstand houden.

Maar dat is niet het enige waarmee Quality Time Camper inspeelt op de huidige realiteit. Nu de horeca gesloten is kun je met het gezin of vrienden plaatsnemen in een camper waarna een catering bedrijf een 3-gangen proeverij van diverse gerechten serveert.

Quality Time Campers

“Onze grootste LMC camper is 7,5 meter, maar iedereen met een gewoon B rijbewijs mag er in rijden. Eventueel maken we een proefritje en binnen een half uur is iedereen gewend”, aldus Wildrik Bouman, initiatiefnemer van Quality Time Campers. Het merk LMC is onderdeel van de Duitse Hymer groep en behoort tot het topsegment van luxe campers in Europa.

Buscampers

Voor wie toch echt een kleinere camper wil, bijvoorbeeld om door de smalle straatjes van binnensteden te manoeuvreren, biedt een buscamper uitkomst. Deze heeft de maten van een gewone bestelbus, maar met een slimme indeling heb je toch de beschikking over twee zithoeken, twee dubbele bedden naast meer dan genoeg berg- en kastruimte. Quality Time Campers beschikt over een aantal buscampers van het merk Dreamer Living Van, een label van camperbouwer Rapido.

Uniek in deze buscamper is het aangepaste dak boven de cabine waardoor er een hefbed in past. De zithoek achterin is zonder inspanning om te bouwen tot de tweede slaapgelegenheid voor twee volwassenen. Nog unieker zijn de gescheiden douche- en toiletcabine. Iets wat je doorgaans alleen in een aanmerkelijk grotere (half)integraal camper ziet. Krap wordt het nergens dankzij de riante U-vormige zithoek achterin.

Quality Time Campers

Volop keuze

Nu iedereen rekening moet houden met corona, geeft een camper de mogelijkheid om toch op vakantie te gaan. Je hebt alles bij je: keuken, koelkast, diepvries, maar ook een eigen toilet én douche. De campers van Quality Time Campers zijn nieuw. Aerodynamische modellen met een Euro6 motor, die met een niet te zware rechtervoet, zuinig met brandstof omgaat. Met een beetje beheersing verbruiken deze campers niet meer diesel dan een doorsnee personenauto. De campers zijn verder voorzien van alle gemakken zoals een woonairco, navigatiesysteem en achteruitrijcamera. Daarnaast heeft ieder model zijn eigen pluspunten. Er zijn grote en kleine modellen, ingericht voor twee of vier volwassen, wel of juist niet geschikt voor huisdieren, voorzien van een handgeschakelde versnellingsbak of een automaat, een extra grote garage of met vloerverwarming.

Soepele huurvoorwaarden

“De campers zijn te huur vanaf minimaal 3 dagen “Op welke dag je die periode laat ingaan maakt bij ons niet uit. De eerste dag haal je hem om 10.00 uur op en de laatste dag breng je hem voor 17.00 uur terug.” Wildrik Bouman gaat daar soepeler mee om dan wat gebruikelijk is. Iedere camper is verder voorzien van een basisuitrusting. Daarnaast zijn extra accessoires bij te huren. Denk aan dekbedden, fietsendragers, terrasstoelen of een magnetron. Alle campers worden na gebruik grondig ontsmet zodat de volgende huurder verzekerd is van een smetteloos fris kampeermiddel.

Intererier van LMC camper

Coronaproof dineren

De eerste prijs voor het leukste idee in coronatijd verdient Quality Time Campers. Om de misère van alledag te ontvluchten kun je toch met gezin of vrienden uit eten gaan. Je boekt hiervoor een camper die op locatie blijft staan. Vervolgens krijg je op veilige wijze een gastronomisch verantwoord 3-gangen diner geserveerd in de camper. Drinken is onbeperkt. Voor de gelegenheid is de locatie met een kampvuur extra gezellig gemaakt om tussen de gangen door van te genieten.

Het diner wordt verzorgd door Beijk Catering. Een financiële valkuil is het beslist niet. € 59.50 pp. Is alleszins redelijk voor de klasse van het diner, daar bovenop zijn alle drankjes inbegrepen, krijgen kinderen 50% korting en stelt Quality Time Campers zowel de camper als de locatie gratis ter beschikking. Een net zo creatieve als sympathieke geste van dit eersteklas camperbedrijf.

Voor meer informatie en boekingen: www.qualitytimecampers.nl

Caravan of camper huren

Op CampersCaravans.nl heb je ruime keuze uit verhuuraanbod. Zo hebben we particuliere verhuurders, delen we aanbod van deelplatforms als Goboony en Camptoo. En bieden we verhuuraanbod van verschillende dealers. Kortom, er is voldoende keuze voor jouw volgende kampeervakantie! Meer lezen over verhuur? Dat kan hier. Of lees ander kampeernieuws.