Prymaxx

Prymaxx® Europe BV is fabrikant van de Spray brandblusser en distributeur van Aramide brandblussers. Deze “Next Generation” Prymaxx brandblussers geven niet alleen een gevoel van veiligheid, je neemt die veiligheid zelf ter hand. Want Prymaxx vindt het belangrijk om haar maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen en het publiek bewust te maken van het belang voor een goede brandveiligheid te zorgen.

Met de intentie innovatieve, milieuvriendelijkere producten te ontwikkelen en te produceren heeft de onderneming een lange staat van dienst. Daarnaast wordt ervoor gezorgd dat de producten zoveel mogelijk gerecycled kunnen worden. Want naast veiligheid staat duurzaamheid ook hoog in het vaandel.

prymaxx brandblusser

Aramide Brandblussers

De Aramide brandblusser van Prymaxx bestaat uit een rode kunststof HDPE buitenmantel met daaronder een drukhouder die met Kevlar verstevigd is. Een extra coating is niet nodig zoals bij metalen blustoestellen. Vervanging als gevolg van roest, krassen of deukjes behoren daarmee tot het verleden. Een brandblusser die buiten kan hangen of aan boord van schepen gebruikt wordt Prymaxx geeft 10 jaar garantie op de werking. Aan het eind van de levensduur kan de blusser voor 100% gerecycled worden. Aramide brandblussers zijn verkrijgbaar met schuim of poeder als blusmiddel

prymaxx brandblusser

Prymaxx Spray Brandblusser Universeel: voor campers

Prymaxx is de eerste met een Glow in the Dark spray brandblusser. Deze spuitbus is de ideale brandblusser voor de meest voorkomende branden in een auto, caravan, camper, boot of de keuken. Deze universele spray brandblusser is naast het blussen van vaste stoffen en brandbare vloeistof ook geschikt voor het blussen van 5 liter frituurvet of een andere oliebrand. Het schuim verstikt het vuur in slechts enkele seconden door een simpele druk op de knop. De bus is licht in gewicht, compact en met één hand te bedienen. Door de dop te verwijderen is de spray brandblusser op intuïtieve wijze altijd klaar voor direct gebruik. Hiermee voorkom je dat een kleine vlam razendsnel om zich heen grijpt met alle gevolgen van dien.

De houdbaarheidsdatum van de Spray brandblusser is 3 jaar. Met de AFFF schuimvulling heb je een spuittijd van 35 sec. Dat is vrijwel gelijk aan wat een 6ltr blusser kan. Het blusmiddel veroorzaakt geen of minimale omgevingsschade en is niet schadelijk voor mens en dier. Onderhoudsvrij, milieuvriendelijk en recyclebaar, de bus is voor 99.5% biologisch afbreekbaar. De brandblusser is veilig te gebruiken bij elektrische apparaten tot 1000 volt. Een Prymaxx Spray brandblusser universeel heeft een prijs van € 34.50

Meer informatie en verkoop: www.prymaxx.eu