Door de coronacrisis waren groepsuitjes voor De Jongens uit Schoorl helaas niet meer mogelijk. Stilzitten dat kunnen De Jongens uit Schoorl niet en daarom moesten ze creatief zijn. Aangezien campings ook zijn getroffen door de corona leek het ze een goed idee om dit te combineren! Ze starten een pop-up surfkamp op een leegstaande camping.

De Jongens uit Schoorl zijn een evenementen bureau in Schoorl. Zij bieden allerlei toffe uitjes voor jong en oud op het gebied van watersport. Ze zijn gevestigd aan het strand van Schoorl, een prachtig gebied aan het strand omgeven door duinen. Zoals vele ondernemingen werden zij ook geteisterd door de corona crisis. Familie en bedrijfsuitjes mochten helaas niet meer worden ondernomen tot hun grote spijt.

Maar De Jongens uit Schoorl zaten eens creatief te denken en starten een pop-up surfkamp voor gezinnen! Het idee is om een soort van Glamping neer te zetten, met maar liefst 50 stuks aan luxe tenten. Op 15 minuten loopafstand worden allerlei activiteiten gehouden zoals; Yoga, suppen en windsurfen. Maar je mag natuurlijk ook gewoon lekker relaxen op het strand.

Natuurlijk hebben De Jongens uit Schoorl ook gedacht aan het dorp, ze willen namelijk zoveel mogelijk ondernemers bij dit initiatief betrekken. Al het entertainment en voorzieningen zullen dan ook worden voorzien van lokale ondernemers. Een ideale oplossing voor gezinnen die dus dit jaar niet meer op vakantie gaan dit jaar.

Lees alles over dit leuke initiatief op Nhnieuws.nl en wie weet kan jij nog lekker met je gezin vertoeven op het strand bij Schoorl!

Meer lezen over bijzonder kamperen? Lees dan verder op de Camperscaravans blog.
Ga je dit jaar toch nog de grens over? Kijk dan eens naar ons aanbod van vouwagens op camperscaravans.nl