Een eigen camper bezitten is voor velen de ultieme droom. Maar met een beperkt budget loop je al snel tegen een aantal dilemma’s aan. Overgeleverd aan de tweedehandsmarkt krijg je veelal te maken met oude diesels die steeds meer geweerd worden. Tel daarbij op de hoge onderhouds- en stallingskosten, de aanstaande verhoging van de wegenbelasting en de jaarlijkse kosten staan al snel niet meer in verhouding tot het gebruik ervan.

 

Pablo Mini Campers heeft een betaalbare én duurzame oplossing in de vorm van een kampeermodule die je dagelijkse auto of bedrijfswagen eenvoudig transformeert tot een tijdelijke kampeerauto. Met het plaatsen van een zogenaamde camperbox heb je in een klap een complete keuken met onder andere een tweepits kooktoestel, een systeem met stromend water, diverse opbergruimtes en een uitschuifbaar tweepersoonsbed.

Ingeschoven heeft de box een compact formaat die eenvoudig op te bergen is. U kunt er echter ook voor kiezen om de box permanent te installeren, zo is een spontaan weekend tripje zo gemaakt. Waar je ook bent, de keuken en slaapplek heb je bij de hand. Ideaal voor camperaars die van doorreizen houden. Wanneer je wat langer op een plek verblijft en het weer wat grillig is, dan zijn er diverse klep- en bustenten op de markt die je minicamper completeren.

Op dit moment zijn er drie basisformaten beschikbaar: Mbox, Lbox en XLbox. De Mbox is minder diep, en dus geschikt als de achterbank functioneel moet blijven. De XLbox is breder en geschikt voor de wat grotere bestelbus. Daarnaast kunt u kiezen voor diverse opties zoals een zithoek of extra lade in het midden ten behoeve van een koelbox of extra opbergruimte.

 

Of u nou een Berlingo heeft of een wat grotere bestelbus, voor elk formaat heeft Pablo een geschikte oplossing. Door het compacte formaat heb je geen gedoe met parkeren in de stad en vrij kamperen kan onopvallend. Kortom, een mini camper is het betaalbare alternatief voor de buscamper of wanneer je meer comfort wilt dan een tent.

Heeft u vragen of wilt u langskomen voor een bezichtiging? Neem gerust contact op!

www.pablocampers.com

Email: info@pablocampers.com
Telefoon: 085 060 1712

Bezoekadres:

Anthony Fokkerweg 68
Waalhaven – Rotterdam