Outside Inn - caravan

Je hebt ontzettend zin hebt in kamperen, maar het weer staat het niet toe. Dan is een indoor camping een uitkomst, bijvoorbeeld de Outside Inn in Amsterdam. Vol met schattige vintage caravans die een of meerdere nachten van jou kunnen zijn.

Vanaf deze indoor camping ben je trouwens ook met acht metro-minuten midden in het centrum. Ideaal dus als je onze hoofdstad eens goed wilt gaan verkennen. Amsterdam biedt namelijk alles voor een geslaagde stedentrip.

Outside Inn is gebouwd in een oude bedrijfshal van maar liefst 1000 m²
Outside Inn is gebouwd in een oude bedrijfshal van maar liefst 1000 m².

Bedrijfshal

Outside Inn is gebouwd in een oude bedrijfshal van maar liefst 1000 m². Ooit leeg, maar nu een ruim, groen park met nog enkele industriële elementen. In deze omgeving staan de verschillende, gerestaureerde caravans waar je in kunt slapen. Er is vloerverwarming, luxe sanitair en een Heineken 0.0 lounge. En wat dacht je van een schommel en je eigen terras?

Sowieso kun je luxe verwachten bij Outside Inn, zoals slaapcomfort. Elke caravan is gemoderniseerd en heeft een comfortabel tweepersoonsbed. Lekker slapen dus in je eigen stijlvolle, compleet gerenoveerde caravan uit de jaren 60.

Elke caravan is gemoderniseerd en heeft een comfortabel tweepersoonsbed.
Elke caravan is gemoderniseerd en heeft een comfortabel tweepersoonsbed.

Hoe het begon

De oorsprong van Outside Inn ligt in oktober 2016. Toen ontmoetten Willem Megens en Bob Kuijs elkaar in de bergen van Myanmar. Daar vertelde Willem aan Bob over zijn droom: het starten van een indoor camping in Amsterdam. Dit leidde 3,5 jaar later in de opbouw van Outside Inn. Willem begon met de indoor camping met steun van Bob. Het traject duurde wat langer, omdat de indoor camping een nieuw concept was voor de overheid. Uiteindelijk is het toch gelukt! Met als resultaat een plek waarin creativiteit, comfort en veiligheid samen zijn gekomen.

Lekker slapen dus in je eigen stijlvolle, compleet gerenoveerde caravan uit de jaren 60.
Lekker slapen dus in je eigen stijlvolle, compleet gerenoveerde caravan uit de jaren 60.

Meer weten? Kijk dan hier: outsideinn.nl

Groot aanbod caravans

Zelf op zoek naar een nieuwe of gebruikte caravan? Op onze website kun je kiezen uit een groot, actueel aanbod. Of lees je liever eerst wat caravantesten voor je je beslissing maakt? Hier lees je nog meer kampeernieuws.