Wie van kamperen houdt, is ook bekend met inpakken. Met de rugzakken van Kelty Riot ben je comfortabel onderweg. Wil jij ook wel zo’n Kelty Riot 15 rugzak t.w.v. € 74,95? Dat komt goed uit, want we mogen er vier weggeven! Kom naar de camperbeurs CamperExpo Houten en wie weet heb jij er straks een op je rug.

Kelty Europe is een expert in het maken van producten die jou goed ondersteunen als je op avontuur gaat. De beproefde uitrusting die ze leveren, is innovatief, ongecompliceerd en duurzaam. Ideaal voor iedereen die op zoek is naar avontuur en een goede uitrusting. Met hun producten hoopt Kelty Europe je kracht te geven en je te inspireren om naar buiten te gaan.

Kelty Riot 15

Kelty Riot 15

Dat geldt ook voor de Kelty Riot 15 rugzak. De brede schouderbanden en de gevoerde rug met groeven zorgen dat de Kelty Riot 15 jouw go-to rugtas is voor onderweg. Als je gaat kamperen, maar ook als je vanuit je kampeerbestemming op pad gaat. Door de aangepaste ondersteuning houden de Kelty Riot 15 rugtassen balans en blijven ze comfortabel op je rug. Je kunt gemakkelijk bij je spullen dankzij de zak met rits aan de zijkant, de steekzak aan de voorkant en de mesh schouderband zakken. Kortom: wat je ook gaat doen, de Riot 15 is gebouwd om je bij te houden.

Je kunt er een winnen!

Zou je wel zo’n Kelty Riot 15 rugzak willen t.w.v. € 74,95? Dan hebben we goed nieuws! We mogen er namelijk vier weggeven op de Camper Expo Houten. Kom naar de beurs, loop even langs en wie weet win jij wel een van de Kelty Riot 15 rugzak t.w.v. € 74,95! Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door Outdoor Tycoon.

Camper Expo Houten

Over Camper Expo Houten

De 12e editie van Camper Expo is van vrijdag 22 maart t/m zondag 24 maart 2019 in Expo Houten (Utrecht) van 10.00 uur tot 17.00 uur. Je bent van harte welkom om deze beurs te bezoeken. Bijvoorbeeld om de verschillende fabrikanten, importeurs en dealers te bezoeken. Dagelijks zijn verschillende lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onder ervaren begeleiding kun je elke dag opnieuw camperproefritten maken. Laat je inspireren door de ervaringen en tips.

Nieuw bij Camper Expo Houten is het fietsplein, waar je kunt genieten van de mooiste en nieuwste (elektrische) fietsen. Natuurlijk mag je ook even een proefrondje maken op het testparcours. Dit is een camperbeurs waar je inspiratie kunt op doen over alles wat te maken heeft met campers. Voor vakantie of een weekendje weg!

Beurslocatie Camper Expo
Meidoornkade 24
3992 AE Houten (Utrecht)

Wij zijn er dus ook!

Zoals je al had gelezen, zijn wij dus ook aanwezig op de Camper Expo Houten. Je vindt de stand van CampersCaravans.nl in Hal 1, stand 108. Kom langs en maak kans op de mooie Kelty Riot 15 rugzak t.w.v. € 74,95. En neem direct ook gratis de nieuwste editie van het CampersCaravans Magazine mee.

Doe mee en win

Toegangsticket voor de camperbeurs koop je online via https://www.camperexpo.nl/tickets-bestellen/