Camper Caravan Wereld

Benieuwd naar de nieuwe modellen campers en caravans voor 2021? Of wil je graag tweedehands modellen goed van binnen bekijken? Van 18 tot en met 20 september kun je je hart ophalen in de Expo Assen. Camper Caravan Wereld brengt kampeerliefhebbers samen met aanbieders van campers, caravans en aanverwante kampeerproducten. 

Camper Caravan Wereld is voor Noord-Nederland een belangrijke beurs. Op ruim 15.000 vierkante meters vind je campers, caravans en meer. In alle soorten, maten, prijzen en merken. Zowel nieuw als gebruikt. Door het gevarieerde aanbod krijg je een goed inzicht in de huidige én toekomstige modellen die te koop zijn. En er is ook een interessant programma.

Camper Caravan Wereld
Op ruim 15.000 vierkante meters vind je campers, caravans en meer.

Coronamaatregelen

Natuurlijk kan ook deze beurs er niet omheen: corona. De nodige maatregelen zijn genomen om ongedwongen te kunnen genieten van een dagje kampeerplezier. Leidende principes zijn hygiëne, gescheiden in- en uitgang, ruime looproutes, voldoende terrascapaciteit en waarborging van de 1,5 meter afstand. Bezoekers worden gespreid toegelaten tot de beurs, daarbij geldt een van te voren vastgestelde maximumcapaciteit. Het reserveren van een startijd is daarom noodzakelijk.
Camper Caravan Wereld heeft een gevarieerd en veelzijdig aanbod,
Camper Caravan Wereld heeft een gevarieerd en veelzijdig aanbod,

Kaarten en reserveren

Van plan te gaan? Vanaf half augustus kun je online je kaarten kopen voor de Camper Caravan Wereld. En als je er vroeg bij bent, profiteer je zelfs van een vroegboekkorting. Dus twijfel niet en koop alvast je kaartje voor deze kampeerbeurs.

Hier koop je kaarten

Belangrijk om rekening mee te houden is dat het verplicht is om een starttijd te reserveren. Daarom is het ook beperkt mogelijk om kaarten aan de kassa te kopen. Als de maximum capaciteit is bereikt, kun je er niet meer in.

Kom je ook naar Camper Caravan Wereld in Assen?
Kom je ook naar Camper Caravan Wereld in Assen?

Wij zijn er ook!

Natuurlijk zijn ook wij er te vinden! Bezoek onze speciale CampersCaravans.nl camper (stand 44, bij de ingang). Daar kun je meedoen met onze winactie en je krijgt natuurlijk ook ons magazine gratis mee!

Meer informatie

Adres
Expo Assen (voormalige TT-Hall)
De Haar 11
9405 TE in Assen

Kijk voor tickets en meer informatie op www.campercaravanwereld.nl

Op zoek?

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod. Of lees hier het laatste kampeernieuws.