online kampeerbeurs

Leek het er in de zomer nog op dat de Caravana in 2020 door zou gaan, helaas zijn de omstandigheden nu anders dan verwacht. Dus een bezoek aan Leeuwarden voor deze sfeervolle kampeerbeurs zit er dit jaar niet in. Gelukkig is heeft de organisatie van Caravana een alternatief bedacht: een online kampeerbeurs van 21 tot 26 januari.

Tja, op dit moment had je op de Caravana kunnen staan en je laten inspireren door alle stands vol kampeerplezier. Toch kun je alle standhouders alsnog bezoeken, namelijk via Caravana komt naar jou! Een kosteloos, digitaal platform waar je van 21 tot 26 januari allerlei primeurs, filmpjes, noviteiten en leuke aanbiedingen kunt vinden. Maak je klaar voor 6 dagen Caravana vanuit je huiskamer en mis niks voor het nieuwe kampeerseizoen!

Bezoek het platform Caravana komt naar jou!

Ook wij hebben gewoonlijk een stand op deze inspirerende kampeerbeurs. Vele kampeerliefhebbers weten ons daar te vinden voor het gratis CampersCaravans Magazine én een leuke winactie. Op de online kampeerbeurs bieden we een speciale beursaanbieding. Hier lees je meer.

Caravana 2019

Caravana 2022

Een bezoek aan de beurs is over een jaar waarschijnlijk weer mogelijk. De fysieke Caravana is verplaatst naar 26 tot en met 30 januari 2022. De organisatie heeft er ontzettend veel zin in om aan de slag te gaan voor deze leuke en gezellige kampeerbeurs in Noord-Nederland. Helemaal omdat de populariteit van kamperen afgelopen jaar enorm is gestegen. Reserveer deze data dus alvast in je agenda. Zien we jou volgend jaar ook?

Jouw eigen camper of caravan

Nog op zoek naar een camper of caravan? Bekijk eens ons uitgebreide, actuele aanbod. Of lees eerst nog meer kampeernieuws. Je avontuur begint bij CampersCaravans.nl.

Productaanbod milieustickers en vignetten