Onemile Scooter

Leuk zo’n camper maar wat nu wanneer de koelkast leeg is en de supermarkt kilometers heuvelop ligt. Je kampement opbreken om boodschappen te gaan doen is dan niet zo aantrekkelijk. Een Onemile elektrische scooter uit de garage halen, uitvouwen en gas geven, is dat wel.

Onemile Scooter

Er zijn nogal wat elektrische vervoersmiddelen verkrijgbaar, zoals stepjes, die hetzelfde doel dienen met echter een groot nadeel. Zonder typegoedkeuring mag je er de openbare weg niet mee op. Doe je het toch, dan riskeer je een boete van € 380,- en inbeslagname van je step. Voor de Onemile Scooter geldt dat niet. Met een kenteken en verzekering kun je iedere BOA vriendelijk groeten en je weg vervolgen.

Onemile Scooter

Ultiem Hebbeding

Comfort is niet het enige wat van de Onemile Scooter een ultiem hebbeding maakt. Naast het gemak van een elektrische aandrijving zit je lekker op een comfortabel zadel. Gemak is er ook. De scooter vouwt zich op tot een klein pakketje wat in iedere ter zake doende bergruimte past. Voor het in- en uitvouwen heb je echter geen gereedschap of technische kennis nodig. Drie seconden van je kostbare tijd voldoet om de Onemile gebruiksklaar te maken of om weer op te bergen. En wat ook meeweegt, de scooter ziet er gewoon goed uit, je mag er op gezien worden.

Onemile Scooter

Onemile Scooter Specs

Technisch is de Onemile Scooter ook om van te smullen. Met 15kg lichtgewicht en sterk. Het frame is gemaakt van solide 3D gesmeed aluminium, magnesiumlegeringen en Toray 700 koolstofvezel. De Li-ion 36V 8,7 Ah accu van Panasonic laad je in 3 uurtjes op om met een snelheid van 25km/u ongeveer 35 km te kunnen rijden. Met goed gedimensioneerde schijfremmen is ook een noodstop geen enkel probleem. De 250W borstelloze DC motor brengt je vlot op de gewenste snelheid.

Onemile Scooter

Multi Inzetbaar

Met ingevouwen afmetingen van 102x24x97 cm is de Onemile Scooter niet alleen in de camper maar overal te gebruiken. Meenemen in de auto of in het openbaar vervoer is geen enkel probleem. Het maakt dat je niet bezweet ergens aankomt en vergroot je actieradius met maar liefst 35km. De Onemile Scooter is verkrijgbaar in zwart of een witte kleurstelling en is online te koop voor € 1599,-

Meer informatie: www.onemilescooter.nl