NomadiQ

Waar je ook bent, op het strand, in het park of op de camping: grillen met een NomadiQ barbecue is fun. En niet alleen dat. Grillen op gas is ook een van de gezondste manieren om je eten te bereiden.

De bedenkers van de NomadiQ hebben zich als doel gesteld om een mobiele gasbarbecue te ontwikkelen die behalve gebruiksvriendelijk en stijlvol, ook simpel schoon te maken is en weinig ruimte in beslag neemt. Na een lange weg van ontwerpen, vormgeven, ontwikkelen en testen is het uiteindelijk gelukt om de ultieme lichtgewicht portable gas barbecue cq grill te ontwikkelen.

bbq

Hoe werkt de NomadiQ

Simpeler kan niet. Zet de NomadiQ op tafel. Klap de voetjes uit. Vouw vervolgens de barbecue open voor een lekker groot grill oppervlak. Nog even de gasbus aansluiten en het grote genieten kan beginnen.

bbq

Gas Aansluiting

De NomadiQ BBQ is geschikt voor wegwerpbare gasflessen. 30 mbar druk met een schroefventiel voor butaan- of propaangas. Dit zijn veelvoorkomende cartouches die bij vrijwel iedere bouwmarkt of outdoor winkel verkrijgbaar zijn. De gemiddelde griltijd met zo’n klein busje is 2,5 uur. Maar naast deze draagbare combinatie kan de NomadiQ barbecue ook aangesloten worden op grotere gasflessen. Bijvoorbeeld de tanks die je in een camper tegenkomt. Het enige wat er hoeft te veranderen is de 30mbar gasdrukregelaar van de standaard meegeleverde gasslang voor een aansluiting die past op de flessen die je wenst te gebruiken.

bbq

De NomadiQ is Draagbaar

De NomadiQ BBQ is gemaakt van gegoten aluminium waardoor het gewicht slechts 5,6 kilo is. Iedereen kan hem dragen. De afmetingen van de ingevouwen barbecue zijn: 40 cm breed, 36 cm hoog en de diameter is 16 cm. Even groot als een laptop of een handtas. Mobieler kan niet.

bbq

Kokkerellen

Aan beide uitgevouwen kanten van de barbecue kun je kokkerellen. Dit levert een grillplaat op van 1460 cm2. Elke zijde van de NomadiQ barbecue kan apart worden versteld met knoppen aan de zijkant. Ideaal voor etenswaren die op verschillende temperaturen gegrilld moeten worden of warm moeten blijven. Eén kant uitschakelen is ook een optie.

Schoonmaken

De roosters zijn voorzien van een antiaanbaklaag en kunnen ook in de vaatwasser. Alle hoeken en randen aan de binnenkant zijn gecoat zodat de NomadiQ BBQ eenvoudig kan worden schoongemaakt.

De NomadiQ barbecue is gemaakt om altijd en overal te kunnen gebruiken waar je maar wilt. Vanwege het portable ‘lichtgewicht’ design is dat een zorgeloze onderneming. De twee grote afzonderlijke grilloppervlakten zorgen voor dezelfde BBQ ervaring als thuis. De NomadiQ is de eerste in zijn soort en combineert een slim draagbaar ontwerp met een groot grilloppervlak en veel comfort.

Meer informatie en dealeradressen: www.nomadiqbbq.com

Groot aanbod

Nog op zoek naar een nieuwe camper of caravan? Wij hebben een groot aanbod waar je uit kunt kiezen van dealers en particulieren. Of bekijk nog meer kampeertips?