Makita Koelbox

Tijdens je kampeertrip wil je natuurlijk je meegenomen drank en etenswaren bij de juiste temperatuur bewaren. Niet alleen lage temperaturen, ook hoge temperaturen. Een goeie koelbox hiervoor is de Makita Koelbox. 

Met de verrijdbare elektrische Makita koelbox blijft drank en etenswaren op temperatuur. Koel, bevroren of warm, en dat voor een langere tijd. De box is een elektrische vries-koelbox met een krachtige verwarmfunctie. De inhoud van 20 liter biedt plek aan vier flessen van 2 liter. Of aan twintig flesjes van een halve liter. Hij heeft aan de ene kant grote wielen, aan de andere kant een uitklapbaar handvat. Daardoor is hij gemakkelijk te verplaatsen.

Er zijn vijf vaste vries- en koelstanden en twee verwarmingsstanden. Daarmee kun je warme dranken en maaltijden prima op temperatuur houden. De Makita koelbox is dankzij de 33 millimeter dikke wand goed geïsoleerd. Hij heeft een koelvermogen van 90 kW en een verwarmingsvermogen van 42 kW. Ook gemakkelijk is de ingebouwde usb-aansluiting om bijvoorbeeld je smartphone op te laden. De Makita koelbox weegt met twee accu’s 14,3 kilo. De buitenafmetingen zijn (lxbxh) 623 x 341 x 371,5 millimeter. Standaard zit er één 18 volt LXT-accu in. Er is echter ruimte voor een tweede. Opladen doe je via een oplader. Dat duurt ongeveer 45 minuten. Gebruik je twee 5 Ah LXT-accu’s, dan kun je vier uur vriezen op -18 graden, veertien uur koelen op vijf graden of drie uur verwarmen op 60 graden.

Maar heb je een stopcontact bij de hand, dan kun je de Makita koelbox ook daarop aansluiten. Je kunt hem zo prima voorkoelen of -verwarmen. Hierdoor is de DCW180Z al op temperatuur als je de accu’s plaatst. De elektrische koelbox kan in de auto of de camper ook op 12 of 24 volt koelen en verwarmen. De prijs bedraagt € 561.-.

Bekijk hier meer informatie.

Meer lezen

Meer kampeernieuws lezen? Klik hier. Beginnen aan je zoektocht voor je eigen camper of caravan? Klik hier.