Maak elk seizoen onvergetelijk: fotokalenders voor je camper

een fotokalender maken bij Albelli

Een kalender hebben is echt een must. Zeker als je op reis gaat, leef je zo in je eigen bubbel, dat je spontaan vergeet welke dag het is. Natuurlijk wil je wel gewoon up-to-date blijven met alles wat thuis gebeurt. En het is ook wel handig om een kalender te hebben om al je vakantie activiteiten bij te houden. Maar zo’n saaie, standaard kalender kan natuurlijk beter! Je wilt een unieke kalender. Een kalender die niet alleen mooi, maar ook persoonlijk is. Een fotokalender maken bij albelli is de perfecte manier om elk seizoen onvergetelijk te maken. Koppel je herinneringen en de prachtige foto’s van die speciale momenten aan de maanden van de kalender en plaats deze op een mooie plek in de camper. Maar hoe begin je met het maken van zo’n fotokalender? Dat lees je hier! 

Maak elk seizoen een feestje

Een fotokalender is natuurlijk ingedeeld in verschillende maanden. Het is super leuk om bij elke maand een foto te kiezen die voor jou typerend is voor die maand. Denk aan een foto in de sneeuw voor januari, een foto van het kerstdiner in december en een foto aan het strand in augustus. Als je de kalender in je camper gaat hangen, is het misschien wel leuk om het camper thema aan te houden voor de kalender. Denk ook na over het formaat en de indeling van je kalender. Je kan bijvoorbeeld ook een collage plaatsen in plaats van een enkele foto of misschien wil je drie foto’s hebben in de maand september. Het kan allemaal. Door vooraf een plan te maken, is het makkelijker om je kalender helemaal naar eigen wens samen te stellen.

Een persoonlijke touch

Een kalender is sowieso al redelijk persoonlijk, je deelt je persoonlijke planning en de dingen die je van dag tot dag onderneemt. Maar een fotokalender gaat natuurlijk nog een stapje verder. Je deelt niet alleen je persoonlijke afspraken, maar ook beelden. Hoe leuk is dat? Je kan het nog een stapje uitbreiden door ook persoonlijke uitspraken of quotes toe te voegen aan je kalender. Dit zijn kleine dingen die je kalender net iets leuker maken, waardoor het ook elke dag weer een feest is om op de kalender te kijken. Zo maak je het checken van je planning een bijzonder moment om even speciale herinneringen op te halen, die je misschien wel was vergeten.