Loca

Eindelijk! Jouw droomcaravan of -camper staat voor de deur. Dat ene speciale model waar je jaren lang voor hebt moeten sparen. Dan is het toch wel zo’n prettig gevoel om jouw camper of caravan te kunnen traceren? Recentelijk heeft Nedsoft een gps-tracker gelanceerd zónder abonnement: de gps-tracker Loca. Via CampersCaravans.nl krijg je nu €5,- korting!

Nedsoft, een bedrijf uit Ridderkerk, komt met het nieuwste van het nieuwste als het gaat om gps-trackers. Het bedrijf komt namelijk met de gps-tracker Loca. Deze hoogwaardige, waterdichte en compacte gps-tracker betaal je eenmalig; dus geen abonnementskosten meer.

Iedereen is wel bekend met de oude gps-trackers, je betaalt maandelijks een bedrag voor de SIM en de servicekosten. Bij de gps-tracker van Nedsoft is dit verleden tijd: je betaalt eenmalig een vaste lage prijs. Hiermee kan je drie jaar lang je camper traceren in de gehele EU én in 70 landen daarbuiten!

Gebruik

De Loca werkt eenvoudig: na aanschaf download je de app op je Android- of iOS-telefoon. Deze app stuurt je updates over de locatie van jouw camper of caravan, elke dag voor 3 jaar lang. Wanneer je vaker dan één keer een melding wilt ontvangen kan dit gemakkelijk worden aangepast in de app. De frequentie van meldingen kan tot één keer per 10 minuten worden aangepast.

Het stijlvolle design 

Ontwerp

De Loca is gemaakt van robuust materiaal en heeft een stijlvol design. De afmetingen van de tracker zijn 7,4 x 5,4 x 2,2 cm. Wat de Loca nog beter maakt is dat deze na gebruik voor 95% procent recyclebaar is. Deze tracker is dus ook nog eens erg milieubewust!

Lees hier meer over de gps-tracker Loca.

Korting!

Ook altijd de locatie van je camper of caravan kunnen traceren? Met de code CampersCaravans krijg je €5,- korting op de Loca GPS Tracker.

Zoektocht

Nog op zoek naar je eigen camper of caravan? Bekijk ons actuele aanbod op onze website. Of lees meer kampeernieuws op ons blog.