Kamperen zonder kinderen? Dat klinkt voor sommige mensen als muziek in de oren. Voor mensen die geen behoefte hebben aan een zwemparadijs met glijbanen of een uitgebreid animatie team zijn er speciale kampeerplekken gebaseerd op rust en de natuur.

Adult Only Camping

Dit soort campings worden een ‘Adult Only Camping’ genoemd. Deze campings zijn voornamelijk gespecialiseerd voor volwassenen die echt de rust willen opzoeken. De meeste campings kan je vinden op toplocaties midden in de natuur. Optimaal genieten van het gefluit van de vogeltjes en luisteren naar het geruis van de bomen. Daar streven Adult Only Campings naar.

De faciliteiten die deze campings aanbieden zijn dan ook vooral hierop georiënteerd, zijn dan ook een stuk kleiner en rustiger. Ze bieden wandel- en fietsroutes aan, daarnaast hebben sommige oplaadpunten voor elektrische fietsen.

Hectisch leven

Je wilt je volledig kunnen ontspannen, je bent samen romantisch even weg of je bent op zoek naar ultieme rust. Dan is een camping zonder kinderen misschien een goed idee. Veel volwassenen leiden een druk en hectisch leven. Om dit drukke leven dan te compenseren willen ze dan ook graag een ultieme rustgevende vakantie. Hiervoor bieden deze Adult Only campings dan de perfecte gelegenheid.

Adult Only Campings in Europa

In Nederland zijn best wat Adult Only Campings te vinden. Maar ook in Europa is er een groot aanbod. In heel Europa zijn er overal campings te vinden die dezelfde faciliteiten bieden voor Adult Only Campings. Van Frankrijk tot Duitsland van Italië tot Tsjechië

Top 3 Adult Only campings

De Sangershoeve, Nederland

De Sangershoeve is een sfeervolle minicamping in Limburg. Met een prachtige carréboederij en genoeg natuur om heerlijk te wandelen. De minicamping heeft veertig ruime zonnige, toch beschutte standplaatsen (125 m²), waarbij elke plaats is voorzien van 10 ampère stroom en grijs water afvoer.

Klik hier voor de website

De Sandershoeve
Mini camping de Sandershoeve

Les Fayes, Frankrijk

Een gezellige minicamping die zich richt op honden- en natuur liefhebbers. Deze camping biedt ruimte aan ongeveer 6 plaatsen voor max. 20 personen. Het gehele terrein heeft een zeer romantische uitstraling en bevindt zich midden in de natuur. Daarnaast beiden zij ook ‘Gites’, vakantiehuisjes.

Klik hier voor de website

Les Fayes
Minicamping Les Fayes, Frankrijk

U dvou Orechu, Tsjechië

Een terassencamping gelegen in het oudste natuurpark van Tjechië. Het gigantische natuurpark biedt dan ook genoeg rust, ruimte en natuur aan zijn kampeerders. Het gehele park bestaat voor 80 procent uit bos. Dit betekend natuurlijk genoeg auto-, wandel-, fiets-, en GPS routes voor iedereen!

Klik hier voor de website

U Dvou Orechu
Camping u Dvou Orechu, Tsjechië

 

Mocht je meer informatie willen vinden over Adult Only campings bekijk dan de website www.Onlyadultcampings.nl.

Meer lezen over speciale campings? Kijk dan op onze website!