HEERHUGOWAARD – Kamperen is sinds de coronaperiode weer helemaal booming. Steeds meer jonge gezinnen kopen een caravan en trekken erop uit, vertelt Wendy Stet, directeur van Theo Stet Caravans.

Kamperen is hartstikke hip!   

En over luxe heb je zeker niet te klagen: veel campings bieden privé sanitair, gratis WiFi en andere zaken aan die het comfort verhogen. Daarnaast hebben ze goede restaurants, prachtige ruim opgezette speeltuinen, zwembaden en enthousiaste animatieteams. Bovendien maak je op een camping makkelijk contact met anderen; fijn voor jou maar ook voor je kinderen.

Kamperen geeft veel mensen nog het gevoel van pure vrijheid door het ‘buitenleven’. Even geen drukte om je heen en even relaxen zonder dat ook de kinderen achter een scherm hoeven te kruipen!

Kamperen is vaak nog voordeliger als een vliegvakantie en daarbij is het nog duurzamer ook!

LMC dealer schap Noord-Holland

Theo Stet is al 55 jaar actief in de verkoop van kwaliteit caravans. Gestart in 1967 en ruim een halve eeuw een begrip in caravanland. Anno 2022 is Theo Stet de LMC Dealer van Noord-Holland in nieuwe caravans.

LMC is voor koppels of gezinnen, beginnende of ervaren kampeerders. De caravans zorgen voor een hoogwaardig en gezellig thuis voor uw reizen. De kenmerken van LMC zijn : Vertrouwen- Duitse kwaliteit – Waardevast -Thuis.

Diverse caravan merken in verschillende prijsklassen

Theo Stet  beschikt altijd over een ruim aanbod van betrouwbare occasions in verschillende prijsklassen en diverse merken. Alle caravans kunnen worden geleverd met Bovag-servicebeurt inclusief 12 maanden garantie, een extra zekerheid voor een veilige en onbezorgde vakantie. Inruilen en financiering is mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Onderhoud & Schade

Caravan Service Centre te Heerhugowaard verzorgt samen met Theo Stet Caravans de garanties en onderhoud van LMC caravans in Noord-Holland. De werkplaats is een begrip op het gebied van onderhoud, schadeherstel en in- en opbouw accessoires van caravan, campers en aanhangwagens in Noord-Holland en ver daarbuiten. Als BOVAG caravan- en camper service bedrijf worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de BOVAG norm. De werkplaats is dan ook uitgerust met alle moderne technieken zodat mankementen snel en gemakkelijk zijn op te sporen en te verhelpen. Theo Stet, Pascalstraat 16, Heerhugowaard. Tel: 072-5718088.

Kom eens vrijblijvend een kijkje nemen in de showroom. Bijna alle modellen zijn uit voorraad leverbaar, dus u kunt binnen een week uw aankoop doen en meteen op vakantie.

Caravanverhuur – Ontdek het plezier van kamperen!

Genieten van een vakantie met een compleet uitgeruste caravan. U hoeft niet direct een caravan te kopen en u betaalt alleen voor de periode dat u de caravan huurt. Huren is bijvoorbeeld handig als u eerst wilt ontdekken of deze avontuurlijke manier van vakantie vieren u bevalt. Natuurlijk kunt u bij het ophalen rekenen op een duidelijke uitleg over de bijzonderheden van de door u gekozen caravan. Vanaf Januari 2025 kunt u bij ons ook een caravan huren.

Foto bijschrift:

Senior verkoper Theo Wokke,(links uit het raam) met jarenlange ervaring. Junior verkoper Sidney Stet ( op de kruk) Niels Dongelmans ( bij deur), caravan manager, Chiel Jensen, Eigenaar/ hoofdmonteur Caravan Service Centre ( is in samenwerking met Theo Stet Caravans),Directeur Wendy Stet.