CamperCaravans op zoek naar jouw verhaal

De zomer is vol in bloei in Nederland, het kampeerseizoen is daarmee ook officieel van start gegaan in én rondom ons ‘koude’ kikkerland. We gaan er vanuit dat onze trouwe lezers ook trouwe kampeerders zijn. Een mooie bestemming in Italië, een camping in het populaire Zuid Frankrijk of een plekje in Biddinghuizen op Lowlands, als trouwe kampeerder heb je vast een mooie ervaring om te delen met ons.

De redactie doet een oproep aan jouw reiservaringen zodat je met jouw reizen anderen kan inspireren. Een mooie bestemming, een mooie reis een campertrip alles is welkom!

We horen graag welke bestemming of camping jullie het meest zijn bijgebleven en met wat voor kampeergear jullie zijn vertrokken. Was het en camper? Welke camper. Was het een caravan? Welk type?  Een tent, een vouwwagen? Of verblijft u het liefst in een glitterpak op de glamping?

Wat beviel u aan de bestemming en waar was het precies, is het aan te raden aan anderen en waarom? Vertelt u ons ook hoelang u al kampeerder bent en wat u zo aantrekt in het kampeerleven.

Let op! Voor de eerste 10 inzendingen melden we u gratis aan voor de Camperclub waarin u ons magazine gratis ontvangt alsmede met kortingen kunt winkelen bij één van onze partners.

Stuur uw #kampeerverhaal in naar marketing@arimpex.nl