Passie en ervaring zijn onmisbaar voor een goede kampeervakantie. Adria is al meer dan 50 jaar actief in het ontwerpen en bouwen van recreatievoertuigen. Deze ervaring is duidelijk te zien in de ontwerpen van de caravans. Bij een goede inrichting van een caravan telt elke centimeter. Adria heeft de kunst van indelen en construeren naar een hoger nivo getild, zodat alles op de juiste plaats staat voor de optimale kampeerbeleving. Uiteraard zijn er verschillende indelingen mogelijk. Voor zowel de keuken, het slaapgedeelte of het zitgedeelte zijn er verschillende opties.

Nieuwe modellen 2019

Adria presenteert in 2019 o.a. de innovatieve nieuwe Twin modellen in twee uitvoeringen. De meest luxe versie heeft een nieuw, gepatenteerd ontwerp sky-roof. Groot geworden met caravans, toont Adria van iedere serie een model voorzien van de 2019 specificaties. Van de eigenwijze Action tot en met de luxe Alpina.

Winactie

Maak kennis met de combinatie Subaru en Adria door mee te doen aan onze winaktie. De prijs is een gratis week toeren in een All Wheel Drive van Subaru met een comfortabele Adria caravan aan de trekhaak.

Hoe doe je mee om de kampeervakantie te winnen

Leuk dat je de Zomer Special van CampersCaravans gekocht hebt. Vul onderstaand formulier in en maak kans op dit gouden duo van Subaru en Adria. En wie weet win jij deze kampeervakantie.

Reeds hebben we de gelukkige winnaar op de hoogte gesteld. Als je de gelukkige winnaar bent dan is het mogelijk om de prijs te verzilveren voor 31-12-2019.Als je de gelukkige winnaar bent dan is het mogelijk om de prijs te verzilveren voor 31-12-2019.

Ben je op zoek naar een Adria Caravan? Bekijk dan het aanbod op CampersCaravans.nl en zoek op merk Adria. Wie weet staat daar wel jou volgende caravan tussen.