camper delen

Een droomvakantie terwijl je rondtrekt langs de prachtige plekken die Europa te bieden heeft. Dat kan heel makkelijk als je op pad gaat met een camper of caravan. En heb je (nog) niet het budget om er zelf een aan te schaffen? Er zijn steeds meer mogelijkheden om een caravan of camper te delen.

Maar je kunt natuurlijk je eigen caravan of camper delen. Grote kans dat jouw favoriete vakantiemiddel een aanzienlijk deel van het jaar niet gebruikt wordt. En dat is jammer, zeker als je er geld mee kunt verdienen en je tegelijkertijd anderen vakantieplezier kunt geven. Een caravan of camper delen? We zetten een paar websites voor je op een rij.

Caravandelen.nl

Een website waar je je caravan kunt aanbieden of er direct een van de eigenaar huren, is caravandelen.nl. Je hebt de keuze uit een gevarieerd aanbod en de prijzen zijn redelijk laag en boeken is eenvoudig. Helemaal leuk: elk jaar een andere caravan uitproberen!

Meer informatie: caravandelen.nl

Paul Camper

Een website waar je zowel caravans als campers kunt delen is bij Paul Camper. Naar eigen zeggen zijn zij een van de eersten die begonnen met camper-sharing. Op de website heb je de keuze uit meer dan 5.000 verschillende campers, bus-campers, alkoven, half-en integrale campers en caravans in Nederland en Duitsland.

Meer informatie: paulcamper.nl

Een droomvakantie met een deelcamper of caravan.
Een droomvakantie met een deelcamper of -caravan.

Goboony

Bij Goboony is een huuraanbod van meer dan 2000 campers, grotendeels verhuurd door particulieren. Op de website van Goboony kun je lezen dat ze de afgelopen jaren een grote community hebben opgebouwd van ‘vrolijke, vriendelijke en avontuurlijke campereigenaren die hun camper graag met jou delen.’

Meer informatie: www.goboony.nl

Camptoo

Ook op onze website CampersCaravans.nl kun je campers huren en caravans vinden die te huur staan. Zo hebben we huuraanbod van Camptoo, een van de eerste partijen in Nederland die het mogelijk maakte voor particulieren om een camper of caravan te verhuren.

Wil je liever eerst wat meer kampeernieuws lezen? Of nog een paar caravantesten of campertesten, voordat je een deelcaravan of deelcamper uitkiest.