Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Tijdens de vernieuwde Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht (6 t/m 10 oktober) ontdek je de nieuwste kampeertrends en kun je je uitgebreid laten informeren over de leukste – en veiligste – soort vakantie: kamperen!

Kamperen is booming: genieten in de natuur, van de gezonde buitenlucht. En of je dat lekker oldskool doet – met een tentje onder de bomen – of juist comfortabel en luxe, met de camper of caravan: voor álle kampeerliefhebbers is de KCJ een bezoekje waard.

voor álle kampeerliefhebbers is de KCJ een bezoekje waard
voor álle kampeerliefhebbers is de KCJ een bezoekje waard

Grootste camping

Van woensdag 6 oktober tot en met zondag 10 oktober zijn de Jaarbeurshallen omgetoverd tot de grootste camping van Nederland, met de nieuwste modellen campers en caravans, vouwwagens en tenttrailers plus avontuurlijke daktenten en familietenten.

  • Kom kennismaken met de nieuwe formule van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs!
  • Kom kijken naar de handigste kampeeraccessoires.
  • Kom en laat je informeren over Tips&Tricks van kampeerprofessionals en populaire kampeervloggers en -bloggers!
Laat je informeren en inspireren tijdens de KCJ!
Laat je informeren en inspireren tijdens de KCJ!

Want of nu een doorgewinterde kampeerder bent of dat je aan je eerste kampeeravontuur gaat beginnen: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is compleet vernieuwd, inclusief een informatief workshop- en theaterprogramma om jouw volgende roadtrip tot een succes te maken.

Maak een proefrit in een van de nieuwste campermodellen, doe mee aan de ‘prinses-op-de erwt’ beddentest in trendy caravans, verbreek het record ‘vouwwagen opzetten’ en maak je kans op leuke prijzen!

Voor meer informatie en toegangskaarten: www.kampeerencaravanjaarbeurs.nl

Kom je ook naar de KCJ?
Kom je ook naar de KCJ?

Op zoek?

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte camper of caravan? Bekijk hier het huidige aanbod. Of lees hier het laatste kampeernieuws.