De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is gestart. En uiteraard staat CampersCaravans.nl daar ook met twee stands. Kom je bij ons langs? We hebben een leuke winactie die je niet wil missen!

Zoals je van ons gewend bent, krijg je het nieuwste magazine van CampersCaravans.nl mee naar huis. En je kunt meedoen met onze winactie, waar je een mini-vakantie met onze eigen camper mee kunt winnen! Dus loop vooral even bij ons langs, ga op de foto en wie weet plan jij straks wel je mini-vakantie met de camper van CampersCaravans.nl.

Koop je kaartje met korting

Heb je nog geen kaartje gekocht voor de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019? Zie hier een volledig overzicht van de prijzen. Als je online je kaarten koopt, profiteer je van aantrekkelijke, online tarieven.

Wij hebben deze unieke kortingslink voor je, waarmee je vijf euro korting krijgt op je toegangskaartje. Je betaalt dan slechts € 8,50 ipv € 12,50 voor je toegangsticket! tot deze kampeerbeurs in de Jaarbeurs in Utrecht. Klik op de link, doorloop het proces en je hebt je kaartje met korting zo bemachtigd.

Verkoop je camper

Heb je iets moois op het oog, maar heb je je camper of caravan nog niet verkocht? Verkoop je camper of caravan via CampersCaravans.nl. Dit kan al vanaf € 10,- per maand. Met een advertentie bereik je duizenden potentiële kopers. Interesse? Ga naar onze website en klik op plaats advertentie. Heb je hulp nodig? Neemt contact op via telefoon (020 – 211 10 10) of e-mail (info@camperscaravans.nl).

Camper of caravan kopen?

CampersCaravans.nl is dé website voor iedereen die op zoek is naar een camper of caravan. Op de website vind je naast tweedehands campers en caravans ook de allernieuwste modellen. Zoek specifiek op je favoriete merk, zoals Hymer, Hobby of Adria. Of geef in een specifieke zoekopdracht je voorkeuren aan, zoals alkoof, half-integraal, aantal assen of motor. Neem een kijkje op CampersCaravans.nl en vind jouw toekomstige camper of caravan.

Winactie CampersCaravans.nl

Zoals al gezegd, kun je in onze stand op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs meedoen met een bijzondere winactie. Ga in onze stand op de foto met onze camper, krijg de polaroid mee naar huis én maak kans op een week lang kamperen met de camper van CampersCaravans.nl. Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door Haffkamp Campers. Je doet mee door onderstaand formulier in te vullen.

De prijswinnaar wordt via onze nieuwsbrief bekend gemaakt. Dus houd die in de gaten! Wie weet ben jij wel de winnaar van deze te gekke onbetaalbare prijs.

 

Actievoorwaarden winactie

Organisator:
Deze actievoorwaarden (hierna: de Actievoorwaarden) zijn van toepassing op de door Arimpex Media Services B.V. (hierna: de Organisator) georganiseerde actie “CampersCaravans winactie” ter promotie van CampersCaravans.nl.

Actieperiode:
woensdag 09-10-2019 tot en met 27-10-2019

Hoe te winnen:
Een ieder van 18 jaar of ouder die gedurende de Actieperiode deelneemt aan de actie van CampersCaravans.nl en/of haar gegevens achterlaat, maakt eenmalig kans op de hoofdprijs te weten een “Minivakantie met de camper van CampersCaravans.nl“. Maximaal één deelname aan de Actie per persoon.

Bekendmaken prijswinnaars:
De winnaar van de prijs wordt uiterlijk op zondag 27 oktober 2019 via de e-mail benaderd door ons. De winnaar dient zich op verzoek van bovenstaande partij met een geldig identiteitsbewijs te kunnen legitimeren bij het innen van de prijs. De winnaar mag niet iemand anders in zijn plaats stellen om de prijs te innen.

Deelname en prijzen innen vanaf 18 jaar. Indien de winnaar binnen één maand na de trekkingsdatum niet is bereikt via de bij ons bekende gegevens en/of niet heeft gereageerd op de berichtgeving hieromtrent van Organisator vervalt de prijs aan de eerste reservewinnaar. Eventuele kansspelbelasting over de prijs wordt door de Organisator afgedragen. Deelnemers waarvan blijkt dat de opgegeven gegevens incorrect zijn, worden uitgesloten van deelname aan de actie en hebben geen recht op een prijs. In geval van een redelijk vermoeden van misbruik of fraude behoudt de Organisator zich het recht voor om deelnames en/of deelnemers te weigeren.

Actievoorwaarden en spelregels:
Winacties worden uitgeschreven door Arimpex Media Services B.V. te Amsterdam.

 1. Deelname aan de acties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u het inschrijfformulier hebt ingevuld op blog.camperscaravans.nl. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.
 2. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan deze actie.
 3. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de winactie.
 4. De looptijd van de actie is van woensdag 09-10-2019 tot en met zondag 27 oktober 2019.
 5. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en woonachtig zijn in Nederland. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.
 6. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.
 7. Winnaars worden binnen vijf werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.
 8. Arimpex Media Services B.V. kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.
 9. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.
 10. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.
 11. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Arimpex Media Services B.V. hiervoor zorg dragen.
 12. Medewerkers van Arimpex Media Services B.V. zijn uitgesloten van deelname.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van de winactie worden verkregen, worden alleen gebruikt door Arimpex Media Services B.V.. voor de desbetreffende actie en voor het versturen van de nieuwsbrieven van KampeerTV en CampersCaravans.nl en worden niet verstrekt aan derden.
 14. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Arimpex Media Services B.V..
 15. De camper is rook- en huisdier vrij.
 16. Arimpex Media Services B.V. handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.
 17. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.
 18. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
 19. De Organisator draagt geen aansprakelijkheid voor (het gebruik van) de ter beschikking gestelde prijzen van onze partners.
 20. De prijs is alleen te innen buiten de schoolvakanties om.
 21. De prijs is te innen tot en met 31-12-2020.
 22. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Arimpex Media Services B.V. per e-mail via: info@arimpex.nl.
 23. De winnaar zal zich houden aan de huurvoorwaarden van de camper opgesteld door Haffkamp Campers.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Haffkamper Campers. Uiteraard zijn er een aantal huisregels en huurvoorwaarden als je met onze camper op pad gaat. Kort gezegd dit zijn de spelregels die gelden voor de overeenkomst van de gewonnen week met onze camper. Alle huisregels en huurvoorwaarden kunt hier terug lezen m.b.t. het innen van de camper voor een week die beschikbaar gesteld wordt. Dit zin de algemene huurvoorwaarden waar de winnaar zich aan zal houden.