Het grootste kampeerevent van Nederland komt er weer aan: de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Van 9 tot en met 13 oktober 2019 is de Jaarbeurs in Utrecht compleet gevuld met primeurs en noviteiten op kampeergebied. CampersCaravans.nl is er weer bij, jij ook?

Nieuwe modellen caravans, campers, vouwwagens en (voor-)tenten: je vindt ze op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs. Maar er is nog veel meer te doen! Kies uit de ontelbare workshops en presentaties over bijvoorbeeld kampeeraccessoires en winterkamperen. Ook leuk: overnachten op de NKC-camping.

Dagje vakantie KCJ

Een dagje vakantie

Een dagje Kampeer & Caravan Jaarbeurs voelt als een dagje vakantie, want ook dit jaar zijn er weer tientallen campings van de partij. En behalve rondsnuffelen tussen de nieuwste modellen campers en caravans kun je je ook laten inspireren op het offroadplein, het innovatie- en exotenplein en tijdens een groot aantal workshops en presentaties. Dit jaar zijn daar meer van dan ooit tevoren. Er is zelfs een extra theater bij gekomen.

De nieuwste modellen

Samen nieuwe caravans kijken, proefliggen op zo’n enkele bed-indeling of even de koudschuimmatrassen testen van een Frans bed … Het kan allemaal in Utrecht. Net zoals wegdromen achter het stuur van een glanzend gepoetste camper of misschien zelfs even proefrijden in de kampeerauto van je dromen.

TakeOff vouwwagen
De TakeOff

Interessant zijn ook de vouwwagens waarvan de populariteit alleen maar lijkt toe te nemen. Een interessante beursprimeur is de TakeOff, een cross-over tussen een vouwwagen en een caravan: 100% Made in Holland. Andere publiekstrekkers die nu al bekend zijn: de Beauer 3x uitschuifcaravan en de Caravanboat waarmee je als waterkampeerder het ruime sop kunt kiezen.

Kamperen in de winter

Tijdens de Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019 is er veel aandacht voor kamperen in de winter. Je komt binnen in een winterse setting met kampeermiddelen en accessoires die ideaal zijn voor kamperen in de kou. Er worden dagelijks presentaties gegeven over waar je aan moet denken als je er in de winter op uittrekt. Voor de echte die-hard kampeerders!

Trouwens, je kunt natuurlijk kamperen in oktober. Want net als vorig jaar wordt op de beurs een speciale NKC-camping ingericht, waar je met je eigen caravan, camper, vouwwagen kunt komen kamperen. Leuk om een beursdagje te combineren met een bezoek aan de Domstad! Reserveren? Klik hier.

Vele workshops en presentaties

Dit jaar zijn er veel meer workshops en presentaties dan ooit! Dagelijks zijn er 6 a 7 presentaties in het NKC-theater voor camperaars. Hiernaast kan je kookworkshops volgen, zijn er demonstraties op diverse pleinen van de exposanten, inspirerende reisverhalen en ga zo maar door. Benieuwd naar het programma? Hier vind je meer informatie over het Kampeertheater.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2019

Hal(f) 12 Prijzenfestival

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs kent heel veel enthousiaste exposanten. Zij maken er één groot feest van. Zo zorgen zij voor tientallen, misschien wel honderden prijzen. Deze zijn voor het grote Hal(f) 12 Prijzenfestival. In hal 12 wordt elke dag om 11.30 uur een selectie prijzen verloot onder bezoekers. Dit is een ontzettend gezellig en vooral spannend moment. Want alle winnaars nemen direct hun prijs mee naar huis. ’s Middags om 14.00 uur is de uitreiking van de hoofdprijs: een week op vakantie met een camper.

Meer informatie

Adres

Jaarbeurs – Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

Data en tijden

De Kampeer & Caravan Jaarbeurs is van woensdag 9 tot en met zondag 13 oktober 2019 van 10.00 tot 17.00 uur.

Kaarten

Kaarten kun je hier kopen.
Kinderen tot 18 jaar hebben gratis toegang.

Meer informatie over de Kampeer & Caravan Jaarbeurs vind je hier.

Kampeer & Caravan Jaarbeurs

Groot aanbod

Wil je binnenkort op vakantie met je eigen camper of caravan? Op onze website vind je een groot aanbod, dat je hier kunt bekijken.