Fotograaf neemt camperaars op Waddenreis
Fotograaf neemt camperaars op Waddenreis

Een leuk initiatief kwamen we tegen op nhnieuws.nl. Fotograaf Pieter de Vries woont op Texel en hij kent de Wadden erg goed. In september 2021 organiseert hij twee keer een Waddenreis, speciaal voor camperaars. Tijdens deze reis deelt hij zijn kennis over het prachtige Waddengebied.

De duur van de ene Waddenreis is 12 dagen, de andere duurt 13 dagen. De start van de reizen is afgestemd op de getijden (hoog en laag water). In beide reisschema’s is zowel ruimte voor het reizen naar de volgende bestemming als de verschillende activiteiten die door de fotograaf zijn georganiseerd. Onderweg kamperen de deelnemers op campings of camperplaatsen in de buurt van de Wadden.

Ontdek de Wadden tijdens een Waddenreis.
Ontdek de Wadden tijdens een Waddenreis.

Twee reizen

Van 1 tot en met 13 september kunnen 11 campers (met daarin 2 personen) met Pieter de Vries meereizen van Den Helder naar het Duitse Harleshiel. Onderweg staan er allerlei interessante activiteiten gepland, die je hier kunt vinden.

De andere reis is van 17 september tot en met 28 september. Ook hier is ruimte voor 11 campers die zullen reizen van Harleshiel naar het Deense Mandø. Voor alle informatie over en activiteiten tijdens deze reis klik je hier.

Om mee te kunnen doen aan de Waddenreis, heb je een goede conditie nodig. Daarnaast zijn de reizen onder voorbehoud van eventuele coronamaatregelen.

waddeneiland
De Wadden (foto door Karsten Würth)

Onze eilanden

De Waddeneilanden zijn sowieso een prachtige vakantiebestemming. Je krijgt er het ultieme eilandgevoel: genietend van de open horizon en de prachtige uitgestrekte stranden. En onze vijf eilanden hebben allemaal hun eigen unieke magie. In dit artikel geven we je per eiland enkele tips.

Nog meer kampeertips vind je hier! En ben je nog op zoek naar een eigen camper of een caravan? Zoek dan in ons actuele, uitgebreide aanbod.